Hol tudnék venni nyomkövetőt? Ebay és társai?
Utolsó miért nem mindegy??
Nyomkövetés! Legyen az autó, gyerek, kutya stb...
Egy a lényeg, hogy tudjam h merre van...
Azért nem mindegy, mert egészen más technológia kell az egyikhez, mint a másikhoz. Hardver, szoftver, jogi környezet stb.
De ajánlhatok neked egy egy 450 ezer forintos sportórát is, amiben van nyomkövetés. Tessék.
Nem vicc húsom :)
(előzménye csak annyi h néztem Ebay-en és ott vannak olcsók csak az a baj h 5m távolságig jók csak)
Én csak kerestem egy tárgyat ami nyomkövetésre alkalmas.
Legyen az vmi biléta (kutya nyakába)
Vagy egy tárgy amit beteszek egy táskába és ennyi....
A tárgy, amit keresel kb. a következő:
Kell egy komplett GPS vevő, ami folyamatosan tudja a koordinátákat, hogy éppen hol van.
Ha ez megvan, akkor kell egy GSM hálózatot (mobiltelefon) folyamatosan használó eszköz, amely a GPS vevő koordinátáit ennek felhasználásával eljuttatja az őt "figyelő" készülékhez és annak tulajdonosához.
Ez így ebben a formában a föld bármely lakott pontján lehet.
Szóvel egy biléta (nagyságú) vagy egy apró kütyü erre a feladatra csak a képzeletedben létezik.
Szuper HyTech kategóriában általad hozzáférhetetlenül talán van valahol valami a világban erre a feladatra erősen korlátozott működési idővel, vagy ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!