Hogyan használjam a nyomkövetöt Samsung Galaxy S3 Telefonon?
Vásároltam egy S3 telefont,azt tudom hogy van benne helymeghatározó,de nem tudom használni.pl.Valahol elhagyom,vagy ellopják akkor mit tegyek hogy a nyomára jussak.Kell most elözetesen valami programot telepiteni? És a számitógépre mit telepitsek? Mennyire pontosan tudja meghatározni a telefon pontos helyét?
Remélem van itt valaki aki tud nekem segiteni.
Elöre is köszönöm!
Az Android meg a Samsung beépített megoldása, valamint az Avast nyomkövetője és hasonlók szаrt sem érnek. Ugyanis a tolvaj első lépése az lesz, hogy aktiválja a készülékeden a Gyári állapot visszaállítása opciót, ami az összes ilyen nyomkövető appot, illetve az adatait törli.
Ha hatékony megoldást akarsz, akkor olyan szoftverre van szükséged, ami a gyári állapot visszaállítása után is megmarad.
Ez a rendszer a Cerberus. Az egyszerű nyomkövetésen kívül rengeteg hasznos funkcióval bír, webről és SMS-parancsokkal is vezérelhető.
Nem elég simán telepíteni a Google Playről, hanem az app weboldaláról le kell tölteni, rootolni a telefonod, felrakni egy custom recoveryt (például Clockwork), és azzal tudod telepíteni az appot a ROM-ba úgy, hogy teljes törlés után is ott maradjon.
Az app fizetős, a kipróbálási periódus után kemény 1 ezer forintba kerül, de remélem, senki sem olyan szаrrágó, hogy ne érne meg neki ennyit a létező legjobb androidos biztonsági megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!