Kültéri IP kamera vásárlásban segítene valaki?
Sziasztok!Megszaporodtak felénk a betörések,van 1 szatír is,valamint beletolattak a kerítésünkbe nemrég és nem derült ki az se,hogy ki volt.Szűkséges nagyon a kamera.Nem vagyok nagy szaki,de amiket olvastam e témában szerintem megoldható.
Keskeny,szűk utcában lakunk,1 emeletes,padlásszobás házban.Az emeleti erkélyes raknám,onnan belátni az egész utcafrontot.Elég lenne 1 db is,mivel eddig mindig itt történtek az események,meg más behatolási lehetőség nincs is.Sd kártyás kamerára gondoltam,a lényeg,hogy minél kevesebb legyen a vezeték.Ftp(UTP)kábeles legyen,mert úgy tudom,hogy akkor nem kell más cucc mellé.Wifis legyen,és tudjam nézni telefonon bárhol vagyok.Ja és ne kerüljön vagyonokba persze!
Kinek mi van otthon,és mennyire vált be?
Előre is köszi!
Én ezt használom, igaz csak beltérben, de nem hinném hogy a kültér nagy különbséget jelentene.
Köszi,de magyar oldalról szeretnék rendelni.
Nézelődtem a wish-en,vannak nagyon jó árban,de nem merek onnan rendelni,főleg a garancia miatt is!
Nekem ez van:
Beltéri kamera, de nekem kültéren, esőmentes helyen, terasztető alatt már másfél éve üzemel. Alapvetően egy kínai fos, de magyar oldalakon is találsz róla teszteket.
Előnyök:
Olcsó (5000 körűl vettem valami kinai oldálról)
Forgatható
Wifire cstlakozik
6-7m-re tök sötétben is ellát, infraled van rajta. Ha van közvilágitás, akkor sokkal messzebb.
Hátrányok:
Automatikusan kb. 15mp-es darabokban vesz fel.
A mozgásérzékelőjét nyáron nagyon zavarják a bogarak. Nagyon sok fölösleges felvételt csinál az előtte röpködő bogarak miatt.
Wifi hatótávban kell lennie. Bár úgy emlékszem, van rajta utp csatl. Is.
A windowshoz való szoftvere nem mindig működik, az androidos viszont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!