Balog Kende Ákos kérdése:
Lécci valaki segitsen gopro kamera vásárlásban?
Figyelt kérdés
hello 12 éves vagyok sose haználtam még teljhesen idegen nekem de nagyon szeretnék egyet árérték arányokat se tudok. ha lehet vízállo minél jobb képminosegu kameákat akkor kérlek mondjatok gopro kameraneveket ha lehet minél olcsóbban koszonom mindenkinek2015. aug. 20. 17:51
1/7 anonim válasza:
Először tanuld meg mi az a GoPro,azután tanulj meg írni és tanuld meg,hogy a pénz nem a semmiből jön.
3/7 anonim válasza:
nincs értelme a kérdésnek, goproba olyat veszel amilyenre van pénzed. minden kiadásból van fehér szürke fekete. a fehér a legbénább úgy 80k körül
4/7 A kérdező kommentje:
legfokepp kamerazasra szelfibottal de akkor ahoglatom nem olcso
2015. aug. 21. 12:06
5/7 anonim válasza:
ÉN a Hero 3+ Silvert javaslom, ha erre nincs pénz, akkor a Hero 3 White-ot, de a Silvernek sokkal szebb a képe!
7/7 anonim válasza:
selfie bottal kamerázáshoz teljesen felesleges egy akció kamera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!