Canon EOS 2000D vagy Nikon D5300?
Figyelt kérdés
Amatőr fotos vagyok. Szeretnek vmi ujat kiprobalni. Eddig Nikon Coolpix b500am volt. Viszont szeretnek tukorreflexes gepet. Melyik a jobb? Ezen akarom megtanulni a tukorreflexss gepek alapjait. Koszi a valaszokat.2019. ápr. 29. 21:37
1/2 anonim válasza:
Én a Nikon-ra szavazok. Én is azzal kezdtem amatőrként, és nagyon jól bevált. Kicsit nehéz volt megtanulni kezelni, mert rengeteg opció van és szinte korlátlan lehetőség. Vannak azért persze bizonyos hiányai a gépnek, de egy idő után már észre sem veszed.
2/2 anonim válasza:
"Vannak azért persze bizonyos hiányai a gépnek"
Pont hogy időközben veszi észre ha valami plusz, időközben kívánt funkció nincs benne.
De ezt a Canon-t meg ne vedd! Inkább régebbi, három vagy kétszámjegyű modellt. Érdemes szétnézni a 220volt használt kínálatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!