Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképező töltőhöz kellene,...

Fényképező töltőhöz kellene, hol tudok ilyet venni?

Figyelt kérdés

[link]

Praktikerben nincs, OBI-ban csak drága univerzális van, vas-műszakiba szintén nem tartanak... akkor hol lehet venni ilyet?

2019. ápr. 18. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez Ebay-ről van.
2019. ápr. 18. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Villanyszerelős boltok. De ilyet nem sűrűn látok, csak rendes dugót. Olyan van minden villanyos, barkács boltba pár száz ft az egész.
2019. ápr. 18. 18:53
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 azt nem tettem hozzá hogy nem akarok 1-1.5 hónapot várni rá...

#2 erről ma már lekéstem nem volt eszembe, köszi

2019. ápr. 18. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy nem találtál eddig:

[link]

[link]

[link]

2019. ápr. 18. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 azt is kihagytam a kérdésből, hogy nem akarok egy négyszáz forintos vacakért 1500 Ft-os postákat kifizetni... És neten én is tudok keresni. Ha neten lehet kapni, akkor a boltokban miért nincs.
2019. ápr. 19. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert hivatalosan nem kaphatnak forgalmazási engedélyt azok a kínai kacatok, amihez hozzájuthatnának a kereskedők, más meg nem nagyon van.

Zsibvásáron, kínai piacon, vagy ami van a környékeden, ott is szokott lenni 200 Ft-ért. Ha nem is komoly minőség általában, de jobb híján elmegy. Annyira nem veszélyes, hogy tüzet okozna egy ilyen, legfeljebb nem érintkezik mindig és akkor úgy kell beállítani, hogy jó legyen.

Ha vezetékes eszköz, akkor dugócserével is megoldható, dugasztápnál ez persze nem megy egyszerűen.

2019. ápr. 19. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg még a Vaterán hamarabb hozzájuthatsz, mint külföldről, pláne ha egy városban laktok az eladóval.
2019. ápr. 19. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!