Nikon rendszervakut hogy tudok kioldoval canon 5D gephez hasznalni?
Hát, szerintem ez nem fog menni, mivel - gondolom - semmilyen kioldód nincs, manapság meg mindent csak a neten lehet rendelni, és holnap reggelre nem fog megjönni.
Ezt a kettőt csak úgy lehetne szerintem összepárosítani, hogy az automata vakuzás elfelejtődik, távolság, blende, ISO összefüggéseket neked kellene értékelni, és aszerint állítani a paramétereket. De ahhoz kéne vagy vakuzsinór (annyira nem rémlik, van-e az 5D-n aljzat, az meg pláne nem, hogy a nálad levő vakun van-e), vagy egy kioldó páros (vezetékes vagy rádiós).
Illetve, https://www.youtube.com/watch?v=MOpnqTEFfbU
Ezek szerint villanni villan, akkorát, amekkora be van állítva rajta.
Úgynevezett slave módban el kellene tudnod villantani a vakut.
A vakut külön álványra, vagy talpra teszed , és "S"-re állítod, ugyan úgy a fényképezőgép menüjében is a vakunál is "S"-re. aztán lehet próbálgatni.
Bocs, csak feltételeztem,hogy van saját vakuja, mivel az egy pro kategóriás gép.
Ja, hogy nem mai gyerek, bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!