David212 kérdése:
Tudnátok írni objektív fajtákat, akár pontosan megnevezve, amit tudok használni tejútfotózáshoz?
Figyelt kérdés
Írjatok amennyien csak tudtok, kezdő vagyok, szeretném szívni a tudást🙂😅2019. ápr. 1. 21:30
1/11 anonim válasza:
Azzal semmilyen tudásra nem teszel szert, ha felsorolunk harminchat objektívet.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg egy olyan oldal ahol ezt elmondják?
2019. ápr. 2. 14:39
3/11 anonim válasza:
Prohardveren például van asztrofotózás topik, meg objektívek topik is. De előre szólok, hogy ha nem specifikálod a kérdést, akkor nem akkor nem fogsz érdemi választ kapni. Milyen rendszerhez-fényképezőgéphez? Milyen árkategóriában?
4/11 anonim válasza:
Akármelyik objektívet tudod használni tejútfotózáshoz. Hadd ne soroljam fel a világ összes objektívét...
6/11 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenyke..
Nos, itt már leírtam tömören :)
De egyébként meg, attól is függ tejútról közeli képet akarsz (ködök) vagy az egészet egybe ami csak belefér...
7/11 A kérdező kommentje:
Az egészet egybe, mert a ködöknél ugye távcső is kell és oda nem kell objektív
2019. ápr. 5. 06:42
8/11 anonim válasza:
Akkor vissza a #6 válaszhoz, azon belül is előző kérdésedhez.
Ajánlani tudom az allphotolenses.com weboldalt. Attól függően milyen géped van, 16-35mm-ig keresgélj, akár zoom akár fix obik (inkább utóbbi) között. Lehetőleg fényerős, manuális.
9/11 anonim válasza:
Csak mondom, hogy akkor te nem tejutat szeretnél fotózni, hanem asztrofotózni. Tejút fotózásához továbbra sem kell távcső, bármelyik objektív elég hozzá és persze egy teljesen sötét hegytető.
10/11 A kérdező kommentje:
Asztrofotózni szeretnék, de mellette a tejútat is szeretném
2019. ápr. 5. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!