Van valakinek Samyang 300 mm-es tükörobjektívje? Szebb, élesebb a képe, mint a régi tükrösöké?
Figyelt kérdés
Én szeretem a tükrös obik bokeh-ját, de a régi 500-as és 800-asok nagyon gyengécskék voltak. Arra lennék kíváncsi, hogy az új 300mm-esnél történt-e jelentős előrelépés. Köszönöm, ha valaki válaszol!2019. márc. 8. 12:15
1/1 anonim válasza:
Véleményem szerint a tükrös tükrös marad. Kontrasztvesztés így-is úgy-is lesz. Max. az alkalmazott bevonatok terén fejlődhettek az ilyen objektívek, de nem hiszem.
De amúgy miért nem veszel valami értelmes f4-es fix vagy zoom obit? Ez a Samyang se olcsóbb, és ráadásul nagyon rossz a fényereje...
Én ebay-ről vettem Tokina 100-300 F4 obit 40 ezer volt adapterrel együtt m4/3-ra. Vagy egy Nikon 75-300mm? Tamron 200-400mm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!