Ilyen minőségű videót mivel lehet késziteni?
https://www.youtube.com/watch?v=5ECxcntnwHE
nekem van egy canon eos 200d gépem plusz 2 db soft boxom amikor probáltam felvételt csinálni nekem minden apró bőrhiba látszott porusok anyajegyek olyan nyers és éles . A gépemen kellene valamit állítani, mert a videon lánynak még a közelebbiről is szép egyenletes a videón a bőre, szépek a fények és a színek . Ja és két softboxtól meg túl fehér a fejem. Ötlet?
megvilágításon is sok múlik.
Egyenetlen megvilágítás esetén a bőrhibák árnyékoltak és ez kiemeli azokat.
Meg egyébként sem árt a jó megvilágítás. A gyenge világítás növeli az ISO értéket az pedig csökkenti az effektív felbontást. Hiába is állítottad be neki a FULL HD-t nem lesz annyi.
Megfelelő (be)világítás és smink után gyakorlatilag egy jobb telefonnal is megoldható.
Nem feltétlenül kell sokmilliós kamera ahhoz, hogy jó felvétel készüljön!
Egy gagyibb masinával is lehet jó felvételeket készítni, csak a megfelelő feltételeket kell megteremteni.
Sziasztok! Köszi mindenkinek, már megoldódott annyi volt a baj hogy túl közel tettem a kamerát és úgy zumoltam, tehát távolabb vittem és utána közelítettem az arcomra és úgy már szép volt.
mert az előzőn még ilyen arcpihék is látszottak ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!