Kamera vagy fényképezőgép tud jobb minőségű videót készíteni?
Videózni szeretnék a lehető legjobb minőségben. 60-70 ezret tudnék rá fordítani, de mindenképp használtat akarok. Tehát ilyen árkategóriában (bolti áron 80-100 ezer Ft) egy fényképező vagy kamera tud jobb minőségben videót rögzíteni?
A fényképezés nem érdekel.
Szerintem a Panasonic Lumix FZ 300, LX100, FZ1000 ver köröket a dslrek videóira.
Nézzetek szét a youtubon, érdemes. Ébresztő dslr tulajdonosok !!!!!
Bírom, hogy itt ringatjátok magatokat abban a tudatban , hogy a dslr gépek mindenek fölött állnak. Sajnálattal közlöm, hogy nem minden esetben!!!
Én a videósok táborához sorolom magam, idén ha a jézuska is úgy akarja megveszem az FZ1000-es Panát. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az árából már tudnék venni egy belépő szintű dslrt két objektívvel. Nekem nem kell, a youtube videók önmagukért beszélnek. A belépő szintű dslr gépek videó minősége elmarad a Pana gépekhez képest. Ezen nincs mit ragozni. Ez van.
Jó a Canon EOS 5D Mark III fél milliós objektívvel nem mondom, hogy nem minőség, de az már ugye nem belépő szint és ott már bérelik az objektíveket....
Nézzétek azokat a youtube videókat és majd rájöttök...
A kivétel: [link]
"és ott már bérelik az objektíveket"
Ha Cine objektívet akarsz használni, akkor esetleg. Egy 5D III-ra nem hinném, hogy bárki, aki komolyan videózik, objektívet bérelne.
Az FZ1000 adatlapja tényleg izgalmas, van clean HDMI, mikrofon bemenet, zebra és focus peak. Youtube-ot nem néztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!