Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kamera vagy fényképezőgép tud...

Kamera vagy fényképezőgép tud jobb minőségű videót készíteni?

Figyelt kérdés

Videózni szeretnék a lehető legjobb minőségben. 60-70 ezret tudnék rá fordítani, de mindenképp használtat akarok. Tehát ilyen árkategóriában (bolti áron 80-100 ezer Ft) egy fényképező vagy kamera tud jobb minőségben videót rögzíteni?

A fényképezés nem érdekel.

2016. aug. 17. 19:31
 1/7 anonim válasza:
Szerinted melyik?
2016. aug. 17. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből mindenképp kamera, a jó minőségű videó fényképezők és objektívek sokkal többe kerülnek.
2016. aug. 17. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyiért inkább kamera...
2016. aug. 17. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél videózni? Mert nem mindegy, hogy pl. kirándulásról szeretnél megörökíteni emlékeket, vagy kisfilmeket csinálnál. Előbbihez mindenképp praktikusabb a videokamera, utóbbihoz viszont már jól jön a nagyobb érzékelő. Ilyen egy belépő DSLR, ami ugyan kicsit átlépi a keretedet, de köröket ver bármely sokszázezres videokamerára. Ha ez lenne a cél, azért jobb ha tudod, hogy ez csak a minimum, ami szükséges jó minőségű videóhoz, egyéb fontos kiegészítők simán elvisznek még kétszer ennyi pénzt.
2016. aug. 18. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a Panasonic Lumix FZ 300, LX100, FZ1000 ver köröket a dslrek videóira.

Nézzetek szét a youtubon, érdemes. Ébresztő dslr tulajdonosok !!!!!

Bírom, hogy itt ringatjátok magatokat abban a tudatban , hogy a dslr gépek mindenek fölött állnak. Sajnálattal közlöm, hogy nem minden esetben!!!

Én a videósok táborához sorolom magam, idén ha a jézuska is úgy akarja megveszem az FZ1000-es Panát. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az árából már tudnék venni egy belépő szintű dslrt két objektívvel. Nekem nem kell, a youtube videók önmagukért beszélnek. A belépő szintű dslr gépek videó minősége elmarad a Pana gépekhez képest. Ezen nincs mit ragozni. Ez van.

Jó a Canon EOS 5D Mark III fél milliós objektívvel nem mondom, hogy nem minőség, de az már ugye nem belépő szint és ott már bérelik az objektíveket....

Nézzétek azokat a youtube videókat és majd rájöttök...

A kivétel: [link]

2016. aug. 19. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Nem tudom, milyen videókra gondoltál, de amiket én találtam az említettekről, egyik se győzött meg arról, hogy a bridge az új DSLR. Ezek drágábbak, mint a belépőszint, és cserébe jó időre megköt egy adott szinten, mert míg a belépő DSLR-re is akár olyan FF optikát raksz, amilyet csak akarsz, ennél marad a beépített szuperzoom. Persze hobbira kiválónak tűnik, ha nem érdekelne annyira a dolog, hogy mindig a következő két lépésen gondolkozzak, akkor brdige gépet választanék.
2016. aug. 19. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:

"és ott már bérelik az objektíveket"

Ha Cine objektívet akarsz használni, akkor esetleg. Egy 5D III-ra nem hinném, hogy bárki, aki komolyan videózik, objektívet bérelne.

Az FZ1000 adatlapja tényleg izgalmas, van clean HDMI, mikrofon bemenet, zebra és focus peak. Youtube-ot nem néztem...

2016. aug. 19. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!