Milyen kamerát ajánlotok videózáshoz?
Figyelt kérdés
Rajzok elkészítéséről szeretnék videót készíteni, de nem tudom hogy milyen kamerával vegyem fel. Szeretném ha nem tűnne nagyon amatőrnek és jó lenne ha hangot is tudnék venni vele (a hangnak nem kell annyira jónak lennie) és ha tudnátok valami álványt vagy bármit amit fel tudok rakni az asztalra és úgy videózni a lapot. A kamerára 70.000 Ft a keret az állványra 20.000 Ft. Ja és fontos lenne hogy weboldalt is írjatok ahol megtalálható. Előre is köszönöm.2019. jan. 10. 00:24
1/3 Tamas776 válasza:
Sztem
Go pro? Igaz drága egy picit de iszonyat jó hang és képminősége van.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ha valaki tud még mást mondja
2019. jan. 23. 15:52
3/3 anonim válasza:
Hali
nem tom milyen telefonod van, de ha - számodra - nem túl gagyi minőséget csinál, akkor az is ok.
állványnak én a Manfrotto Pixi-t ajánlanám
Nagyon jó, minőségi, jó teherbírásu.
nekem a sima pixi van. az is bőven elég.
de a pixi2 még jobb
nézz youtube-on videókat, hogy melyik mit tud, hogyan lehet beállítani.
lehet telefon adaptert is kapni hozzá.
ha semmiképp sem a telefonoddal szeretnél felvenni, akkor azt mondom elég egy sima "szappantartó". egy kicsi fényképető ami tud videót felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!