Canon APS-C tükörreflexes fényképezőgép vázat keresek. Milyet ajánlotok?
Elvárásaim:
Legyen benne fókusznagyítás!...és legalább:
-14 MPX
-Záridő: 30,1/4000mp
-ISO 100-3200
-RAW
-(Af/MF kapcsoló a vázon, nem tudom, hogy mennyire számít extrának, de nagy előny)
Videót nem baj, ha nem tud felvenni!
Használtan szeretném megvenni. Árban, ha lehet, akkor max olyan 60-70 ért (csak váz).
"Legyen benne fókusznagyítás!"
Ezt a feltételt nem értem.
"-14 MPX
-Záridő: 30,1/4000mp
-ISO 100-3200
-RAW"
Szerintem bármelyik pár évnél nem idősebb belépő gép is tudja.
Ráadásul 100 körül már kapsz újat is. Pl eos 4000d +kit objektiv. Akkor lenne garanciád is.
"Af/MF kapcsoló a vázon"
Ilyen szerintem Canonnál nincs.
Az élőképbe szerintem minden modellnél bele lehet nagyítani (botrorság is lenne, ha nem lehetne). Az első Canon belépő váz élőképpel a 450D volt, és már ott is bele lehetett nagyítani.
Canonnál nincs Af/Mf kapcsoló a vázon.
Amire te gondolsz, az a "preview button" (előnézet gomb?), szó sincsen nagyításról. Igazából értelme is csak akkor van, ha makrózol vagy nagyon kicsi mélységélességgel dolgozol, mert egy f/3-as rekesznél már ugyanúgy nem látni rendesen vele, hogy pontosan hol van az élesség, egyszerűen túl sötét és túl kicsi a kereső hozzá. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Af/Mf kapcsoló a Canonnál nincs kiépítve a vázra, ők teljesen más logika mentén tervezik a vázaikat. Ha ilyen igényeid vannak, akkor inkább nézz rá a Nikonra, ott tényleg rengeteg funkció ki van építve a vázra és nem kell a menüben keresgélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!