Jó napot kívánok! Sony DSC-H300 fényképező gépet szeretnék vásárolni, segítenének?
Hobbi fényképező gépet szeretnék vásárolni, tehát csak családi fotózásra szeretném, nem dolgozni szeretnék vele illetve profiként használni, mivel annyira nem értek hozzá, aztán lehet később ez változik, tehát a kérdésem a következő mit tudtok mondani a következő gépről Sony DSC-H300 a márkája illetve típusa szívesen várok hideget meleget csak a műszaki adatai alapján is illetve örülnék ha valakinek már volt is a kezébe illetve használta, brdige kamerának írják ha jól emlékszem ez mit is jelent??
Illetve valahol olvastam hogy integrált vaku nincs
Ez ha jól értelmezem azt jelenti hogy alap járaton nincs vakuja??
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 1 hónapon belül tervezem a vásárlást
Esetleg ha nem ajánlott a gép akkor mit ajánlotok helyette?
Bridge= nem cserélhető objektíves, de nagy méretű gép.
Azért nagyméretű, hogy jobb legyen az optikája mint a kompaktoknak de ez ebben az árkategóriában nincs mindig így.
Ha nincs beépített vakuja akkor kell hozzá külön vásárolni. Olyan gépet érdemes nézni aminek van (ha szükség van ilyenre)
Amúgy ez inkább turista mint hobbi kategória szerintem...
Köszönöm a válaszokat!
Németországban a média Marktban néztem illetve interneten, ott írjak a műszaki adatoknal hogy nincsen integrált vaku és ha veszek hozzá, azt bele kell szerelni, illetve csatlakoztatható vagy hogy működik??
2. Válaszoló, mi a különbség a turista illetve a hobbi gép között??
Sajnálom tényleg nem értek nagyon hozzá de tetszik a dolog érdekel, és elnézést az ékezet hiányáért telefonról írok
Miért nem nézed meg legalàbb a linket amit betettem???
Ott van hogy van vaku.
4-es válaszoló.
Néztem én is magyar oldalakon is de Németországban vásárolnám és ott azt írják nincs itt az adatok [link]
Hát ezt bizony elírták a német MM oldalán. :D Nem kell nézni a paramétereket, elég csak magát a gépet: vakupapucsa nincs, így külső vaku értelemszerűen nem helyezhető rá, a kezelőpaneljén viszont ott a vaku (villám :D) gomb, ami a felugró vakut hozza működésbe. Fényképes bizonyíték:
Azért csak érdemes nézni, mert:
írja, hogy nincs beépített vaku. Rögtön alatta pedig ott van a vaku "hatótávolsága".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!