Rejtett mikrofon, vagy kamerát, hogy lehet észrevenni? Általában hova szokták helyezni?
Nem akartalak megsérteni. Azt írtam, hogy paranoiásan hangzik. Nem hogy az vagy. Nem volt tiszta a fogalmazásom.
Telefonnal lehallgat - na igen, azt oda rakja, elindít rajta egy hangfelvevőt és kész. Egyszerű megoldás.
Mi a f-nak kell ilyet csinálnia :S
Én segítséget kérnék ismerősöktől. Akár lelki, akár másféle támogatásban. Nehogy elfajuljon a helyzet.
A kérdést nem írom ki kéthetenként, sőt még nem is írtam ki.
Mint korábban írtam , be is vallotta, hogy mindent lehallgat rólam.
Hogy minek? Na hát azt én sem tudom, mert itthon vagyok 0-24-be a kisebbik gyermekem beteg.
Most még autóm sincs, tehát ki sem mozdulok a házból.
De mindent tudni akar rólam.
A dolog nagyon elfajult már, segítséget nem tudok kérni.
Nincs kitől.
Nem az eredeti kérdésre válaszolva.
A jog véd. A zaklatás bűncselekmény (és ez zaklatás).
Az általad leírt esetben 2 év.
Tapasztalatom szerint elég belengetni az érvényes jogszabályt a delikvensnek (miután bizonyítékot szerzel a zaklatásról) és leáll.
13.-as köszi a választ.
Mehettem volna látleletet is vetetni,de hü..e voltam,és nem tettem.Azért biztos nem két év járt volna.
Jaa, és amikor ezt mondtam neki csak megrántotta a vállát, hogy nem érdekli. Szerinted?
Alapvetően az a kérdés, hogy miért élsz együtt egy olyan emberrel, akivel kölcsönösen nem bíztok meg egymásban. Szerelem, mi? Nyilván adtál okot arra, hogy kíváncsiskodjon, mit teszel amíg ő nincs otthon - függetlenül attól, hogy elítélendő ahogy kielégíti a kíváncsiságát.
Én egy percig sem maradnék egy ilyen kapcsolatban, de hát én normális vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!