Rejtett mikrofon, vagy kamerát, hogy lehet észrevenni? Általában hova szokták helyezni?
Fémdetektorral, hőkamerával, motozással meg lehet találni.
Nukleáris kisüléssel tönkre lehet tenni. Sötétben ezek általában szemnek nem, de másik kamerának jól látható vörös fényt bocsátanak ki - azzal is meg lehet találni.
Vannak olyan gyökerek, akik nem rejtik el a rejtett kamerát, hanem fogják, vagy zsebbe rakják, vagy olyan nem tesznek az elejére szűrőt és ezért becsillan.
Kicsit részletesebben leírnád a szitut, hogy milyen környezetben használnád, vagy keresed, akkor könnyebb lenne válaszolni.
Férjem ellenőizget, mindent tud amiről itthon beszélek, vagy amit a gyereknek mondok.
Lényegében be is vallotta , de már kezdem unni amit csinál.
Nagy nappali, LED tv a falon , kanapé , komod , képek a falon, virág , ventillatoros csillár , meg nagy asztal székekkel.
Végül is ennyi van Meg egy radiátor .
De az is lehet ,, hogy csak mikrofon van eldugva valahol.
3. Nincs lehetőségem elmenni egyéb problémák miatt . Nincs takargatnivalom sem, csak sajnos falurádió lett a férjemböl....
4 . Nincs számítógépe , laptopot is én használom,.
Kemény! Nem könnyű.
Kicsit paranoiásan is hangzik, de van is benne rációt. Honnan tudja mindezt, ha nincs otthon, amikor dumálsz?
- valakitől vissza hallja?
- valóban rögzíti - akkor mivel? ennyi ideje van, hogy ezt visszahallgatja?
- A tünet kezelés, vagy a kiváltó ok kezelés az, ha a rögzítőt keresed?
- Van valaki, akire támaszkodhatsz? Család / barátok?
"Nincs számítógépe , laptopot is én használom,."
Laptopra is lehet bizonyára telepíteni valami rejtett programot, amivel a mikrofonon keresztül lefigyelhet.
Nem akarok most ezután turkálni (Google), de elvileg elképzelhető.
Az nem kérdés,hogy van-e, hiszem megmondta.
Amikor otthon volt és amit nem a nappali környékén mondtam azt a telefonjával vette fel. Nem gondoltam volna, de megtaláltam.
Számitógépen, laptopon biztos nincs mert a fiam informatikus , megtalálná hamar.
Ettől fél.
Tudnám, hogy egy vacak mikrofon7kamerát hova tesz.
Ja, és nem vagyok paranoiás sajnos...
"Ja, és nem vagyok paranoiás sajnos..."
Ritka az a paranoiás, aki be is ismeri, hogy az, tehát ez így ebben a formában semmit nem mond egy kívülálló részére, azért ezt te is beláthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!