Legjobb kamerák low-light filmezéshez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azé érdekelne hogy sotétben melyik kamerák teljesitenek jol 200-300 ezer forint korul objektivvel egyutt.
2018. aug. 25. 03:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ebben az ár sávban a Pana milcei szoktak szóba jönni, valamilyen fényerősebb fix obival. G7; G80...

Camcordert már kapsz olcsóbban is fix 1.8-as fényerővel, ott a HC-V770-es ami már szóba jöhet.

A bridgéknél az fz300-as a fix fényerejével említésre méltó

A kompaktoknál pedig az LX100-as ami a 4/3-as szenzorával és a nagy fényerejével tűnik ki, viszont nála kevés a zoom.

Azt elfelejtettem ide írni, hogy én inkább a Pana vonalon vagyok tájékozottab...

Viszont újabban a GH5s gépet promózzák mint low-light bajnokot, de az már egy magasabb kategória.

2018. aug. 25. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is csak a Lumix gépeket ismerem, épp ez a gond. Egy G80-at néztem ki 12-60sal, csak mielott az ember kiad érte 280.000ret szeretné megtudni nem-e kap jobbat a pénzéért:( Igazabol nagyon huz a szivem a Lumix G szériához, kulsoleg kb csak az tetszik, Canon, Nikon gépek nem(bár ha jobb a teljesitmény nem szamit annyira), csak nekem nagyon fontos lenne hogy sotétben is lehessen vele videot csinalni, lámpát vehtnek, de az egybol haszontalan amint a sotétbe kimegyek utcára vagy akarmi
2018. aug. 25. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:

A Pana milcei nagyon jók videózni , úgyhogy nem jársz rosszul velük. Nézni kell teszt videókat.

Bár a youtube sokat ront a kép minőségen, de kiindulási alapnak nem rossz.

Talán érdemesebb szenzor stabis vázat választani, de néztem G7 videót, amiben úgy tudom nincs stabi, ott viszont az obi stabija "dolgozott". Teljesen meggyőző volt az is.

2018. aug. 25. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez jól jöhet:

[link]

2018. aug. 25. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azért is a G80-at akarom venni, mert abban van stabi már, kb csak az az ujitás G7-hez képest meg a cseppállo kivitel
2018. aug. 25. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!