Tudtok nekem ajánlani egy kezdőnek valami jó Canon fényképezőgépet?
Nagyon szeretek fotózni de ezentúl szeretném jobb minőségben továbbvinni ezt a hobbit. Szeretnék egy viszonylag olcsó de jó Canont venni, remélem tudtok ajánlani.
Köszönöm <3
Mi az az árkategória, amiben gondolkodsz?
Jófogáson/vaterán/hardveraprón használtan (szerintem max 25-30 ezer expóig bátran lehet) szinte féláron kifoghatsz nagyon jó gépeket. (Főleg DSLR kategóriából)
Ha nem fontos, hogy tudjon a gép videót felvenni, akkor olyan 60 ezer ft-tól eredeti Japán gyártmányú gépeket is találhatsz! Ezek ugyan régiek, de nagyon megbízhatók.
Ha természetben (napsütésben) is fotóznál, akkor mindenképpen olyat vegyél, aminek van keresője, különben erős napsütésben hátráltatni fog a kijelző, mert sokszor visszatükröződik rajta a környezet.
Sony DSC-HX350
Ezt tudnám javasolni. :)
És mivel egyre jobban megy le az ára, ez arra utal (múlt héten még 105000 ft volt, most 95000 legolcsóbban!) hogy hamarosan kikerül a forgalomból. És ilyen áron ilyen jó felszereltségű új gépet nem találsz.
Legközelebb csak a Panasonic DC-FZ82 -at találod hasonló kategóriában, de annak nincs se kihajható kijelzője, se manuális fókuszállítás lehetősége. Ráadásul jóval szűkebb értékek között mozog a záridő tartománya.
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!