Milyen fényképezőgépet vegyek, ha csak hobbiként érdekel a fotózás?
Köszi a tippet!:)
Panasonic-ban nem gondolkoztam még, de mindenképp átböngészem a kínálatot.
Nikon Coolpix B500?
Bár ezt én nézegettem mert, 4db 1.5V-os AA-s elemmel (vagy 1.2V-os akkuval működik.)
Egyébként nekem jelenleg egy Canon SX-160IS nevű fényképezőgépem van, ami már a 6449-dik felvételnél tart.
Ennek az utódja lesz a B500-as, és anno azért esett a választás a Canon-ra mert ez is elemmel működik.
Lehet lepontozni!
Nem győzöm hirdetni az igét, hogy csak Nikon Coolpixet ne... én koppantam a legjobban, amikor láttam, hogy még a B700-ba is ugyanazt a rettenet lassú AF-t pakolták bele. :(
A Lumixot szerintem is érdemes összevetni az SX540HS-sel, egy fokkal jobb fényerő, 4k video stb. A megapixel nem minden, főleg ha interpolálva van, és ha nem is fogsz 20mp-be fotózni.
Köszönöm a válaszokat!:)
A lumix elgondolkodtató, szerintem kinézek egy olyan boltot, ahol a canon meg a lumix is megtalálható, és lövök néhány képet. Aztán meg összehasonlítgatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!