Insta képekhez kellene leginkább mert minden ismerösöm általában engem kér meg hogy csináljak róluk képeket és rájöttem hogy egyre jobban érdekel. Tehát portrékhoz és városi/épület fotózáshoz kellene, olyan 100 ezer körüli bridge kamerában gondolkodtam de a márkát és típust nem tudom.
Instára elég bármilyen kamerás mobil. Nem szabad rá pénzt költeni.
2018. máj. 30. 21:28
3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet hogy valamit rosszul fogalmaztam meg:) nem az a kerdes hogy vegyek-e kamerat vagy ne hanem hogy milyet. A tovabbi valaszokat erre a kerdesre kernem.
2018. máj. 30. 23:22
4/12 anonim válasza:
Abban az árban bármelyiket megveszed, hasonló a tudásuk.
Egy hobbi gépnek mindegyik jó, nem sok különbség van köztük.
2018. máj. 31. 07:55
5/12 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy Instagramra kizárólag Canon alkalmas.
2018. máj. 31. 08:58
6/12 anonim válasza:
Valószínűleg mi sem fogalmaztunk jól. Tehát ha Insta képekhez kell vegyél bármit, oda egy mobil telefon is elég. Elmész az első boltba a 100 eFt-oddal oda adod az eladónak és megmondod, hogy kb. ennyiért adjon neked egy gépet, fog adni 3-4 típus megnézed melyik az amelyik a legkényelmesebb neked megveszed és csókolom.
2018. máj. 31. 21:59
7/12 anonim válasza:
Kedves kommentelők :) Mi a problémátok? Az instagram lényegében egy kép megosztó közösségi oldal olyan mint a youtube a videóknak.
Akkor az igényes youtuber ne 4Kban videózzon hanem ilyen régi nyomogató gombos 185x150 resben. Igen az biztos jó oda ... az csak youtube.
"Tehát portrékhoz és városi/épület fotózáshoz kellene"
Erre a célra ajánljatok... azzal ne foglalkozzatok, hogy hova akarja feltölteni. Sajnos és nem vagyok járam a témában, csak véletlenűl keveredtem ide.
2018. jún. 6. 17:10
8/12 anonim válasza:
7. válaszoló: 2018.06.06 17:10. Olvasd el figyelmesen a kérdés elejét. "Insta képekhez kellene leginkább...". Ezért válaszoltunk úgy, hogy mi jó az Instára, mivel ez volt a kérdés. És nem mindenféle ködös elképzelés.
2018. jún. 7. 11:59
9/12 anonim válasza:
"Instára elég bármilyen kamerás mobil. Nem szabad rá pénzt költeni."
Itt a válaszod. Szerinted ez megfelelő? Ennyire azért ne nézd le a platformot. Mondom ez a képeknek a youtubeja :). Ha sok követőt akarsz akkor jó minőségű képeket kell felraknod.
2018. jún. 7. 12:26
10/12 anonim válasza:
Jó minőséget? Hova, minek? Hogy nézegesd a mobilodon vagy a pc monitorán féltenyérnyi méretben? Ahhoz nem képminőség kell hanem három féle filter, minden nap másképp variálva őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!