Nem nagyon vagyok otthon a vaku témában most akk9or, hogy van pl a kulcsszám vagy a TTL?
Nézegetem a vakukat,de nagyon sok pénzem nincs rá Kínából olcsóbb lenne mint it magyarországon.A canon vakuk nekem most alapból drágák,de YONGNUO ról úgy hallottam nem rossz cucc és találtam jó áron [link]
ez olyan 20EFt cakkum pakk ,itthon olyan 34Eft körül van 66 os kulcsszámú nem tudom ez a kulcsszám dolog mi jó mi nem jó.De elméletileg ez nem TTL es vaku így állítólag napfényes derítésre nem alkalmas,legalább is ezt írták róla.Viszont a TTL es vakuk azok már kint is 30EFt körül kezdődnek.Bár találtam egyet olyan 20EFt ért igaz ezt a márkanevet nem ismerem de TTL es vaku viszont csak 56 os kulcsszámú
Nem tudom ez megéri e vagy jobb a másik márka meg tényleg mennyit jelent a kulcsszám meg a TTL dolog?
# 10
Szerintem valakivel keversz,mert nem igazán szoktam alliexpress linkeket be rakosgatni,most az egyszer tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!