Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon eos1300D fényképezőgép...

Canon eos1300D fényképezőgép beállításai?

Figyelt kérdés
A fotók edig JPG formátumban jelentek meg, ez átváltott IMG-re. Hogyan tudnám visszaváltoztatni JPG-re?

2018. jún. 27. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Na, neked is kár volt DSLR-t venned...

Természetesen átraktad RAW formátumba (amiben érdemes fotózni ha profi vagy). A menüben egyszerűen visszaállítod.

De szerintem jobban jársz, ha eladod a gépet és veszel egy kompaktot, amíg meg nem tanulsz fotózni, meg kezelni egy gépet.

2018. jún. 27. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Meglepő és mulatságos az ahogyan egyesek el vannak szállva maguktól, csak mert egy szutyok dslrt megtanult kezelni....

Mi a fenének kell itt játszani a műmájert?

Sok csicska megveszi a dslr-jét, vakut már nem mert arra nincs pénze, jó esetben vesz még hozzá egy 1.8-as fix 50-eset és ennyi és azt hiszi , hogy ő sz@rja a sötétségben a világosságot...

Ép eszű ember már nem használ dslr-t....egy lebutított szutyok fos. Semmire nem jó csak arcoskodni.....

Mint amit az előző hozzászóló is produkált, na erre jó egy dslr, hogy egy felfuvalkodott hólyagot csináljon a gazdájából.....

2018. jún. 27. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nincs DSLR-em. Egy felső kategóriás bridge gépem van. Nem vagyok profi fotós és nem is akarok az lenni. Ellenben az, akinek problémát okoz, hogy RAW-ból visszaállítsa a gépet JPG-be, na annak semmi szüksége ilyen drága gépre.
2018. jún. 27. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:

#2?

Mit ajánlasz DSLR helyett?

2018. jún. 27. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy FZ1000-ret. Ideális családi gép. A zoom tartománya jó fotózásra, videózásra, a szenzora elég a jó fotókhoz, 5 tengelyes stabilizátora van, mehet a szabadkézi videózás is, tudja time lapsét, a lassított felvételt Full HD-ban... Egy rendszervakuval mehet a portré fotózás is a vezeték nélküli funkcióval...Videózás közben teljes manuális vezérlés...expozíció, ISO,sutter speed...mindenbe bele lehet nyúlni...de rengeteg a videós , fotós profil amit külön lehet beállítani, ill. kiválasztani...Egy amatőrnek bőven elég.

Amit nem tud, az a videózás közben a pillanat állj, ( Pause), és a lassított felvételnél rögzíti a fókuszt és a zoomot, plusz nem lehet variálni a normál videóval mert vagy így videózol, vagy úgy a kettőt nem lehet egymással variálni, menet közben nem lehet lassítottra váltani és vissza. Legújabban azt írják, hogy 5 sebességes a zoomja én ezt nem tudom beállítani, még a könyve sem említi,csak a pana honlapján írják róla....

2018. jún. 27. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy időt szántatok a válaszra. Sok jóindulat ugyan nem sikeredett, de - talán akaratlanul is - segítettek. A gépet nem vettem, kaptam. Lehet, hihetetlen, de meg fogom tanulni a kezelését. Üdv!
2018. jún. 28. 07:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy FZ200 van, ami az FZ1000 kistestvére. Én azért vettem, mert a teljes zoomtartományban 2.8-as fényerőt tud, ami nagy szó.
2018. jún. 28. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!