Canon eos1300D fényképezőgép beállításai?
Na, neked is kár volt DSLR-t venned...
Természetesen átraktad RAW formátumba (amiben érdemes fotózni ha profi vagy). A menüben egyszerűen visszaállítod.
De szerintem jobban jársz, ha eladod a gépet és veszel egy kompaktot, amíg meg nem tanulsz fotózni, meg kezelni egy gépet.
Meglepő és mulatságos az ahogyan egyesek el vannak szállva maguktól, csak mert egy szutyok dslrt megtanult kezelni....
Mi a fenének kell itt játszani a műmájert?
Sok csicska megveszi a dslr-jét, vakut már nem mert arra nincs pénze, jó esetben vesz még hozzá egy 1.8-as fix 50-eset és ennyi és azt hiszi , hogy ő sz@rja a sötétségben a világosságot...
Ép eszű ember már nem használ dslr-t....egy lebutított szutyok fos. Semmire nem jó csak arcoskodni.....
Mint amit az előző hozzászóló is produkált, na erre jó egy dslr, hogy egy felfuvalkodott hólyagot csináljon a gazdájából.....
Egy FZ1000-ret. Ideális családi gép. A zoom tartománya jó fotózásra, videózásra, a szenzora elég a jó fotókhoz, 5 tengelyes stabilizátora van, mehet a szabadkézi videózás is, tudja time lapsét, a lassított felvételt Full HD-ban... Egy rendszervakuval mehet a portré fotózás is a vezeték nélküli funkcióval...Videózás közben teljes manuális vezérlés...expozíció, ISO,sutter speed...mindenbe bele lehet nyúlni...de rengeteg a videós , fotós profil amit külön lehet beállítani, ill. kiválasztani...Egy amatőrnek bőven elég.
Amit nem tud, az a videózás közben a pillanat állj, ( Pause), és a lassított felvételnél rögzíti a fókuszt és a zoomot, plusz nem lehet variálni a normál videóval mert vagy így videózol, vagy úgy a kettőt nem lehet egymással variálni, menet közben nem lehet lassítottra váltani és vissza. Legújabban azt írják, hogy 5 sebességes a zoomja én ezt nem tudom beállítani, még a könyve sem említi,csak a pana honlapján írják róla....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!