Mit jelent a Canon EOS szériánál a D előtti szám?
Figyelt kérdés
A kérdésemből egyértelmű, hogy full nem értek a fényképezőkhöz, de most nagyon fontos lenne, hogy segítsetek megérteni mit jelent a D előtti szám (pl 1200D)2018. jún. 23. 21:25
1/9 anonim válasza:
Ha jól tudom minél kevesebb a számjegy annál inkább high-end, és minél nagyobb a szám értéke annál későbbi típus
2/9 anonim válasza:
A D a digitális, a szám pedig a típus jelölés.
3/9 anonim válasza:
Minél nagyobb egy szám annál "butább" (1200,1300), a kisebb számok (1,5) is lehet új, de az a profi kategória.
4/9 anonim válasza:
Minél nagyobb egy szám annál "butább" helyett, mint #1 írja.
6/9 anonim válasza:
Nem én voltam, de mi a baj? Nem írtad jól... Jól #1 írta.
Őt is lepontozta valaki, ha ez vigasz.
7/9 anonim válasza:
Az amit 1es írt az igaz
De miért nem a típus megjelölése pl. az 1200D?
8/9 anonim válasza:
Ebből a videóból megtudsz mindent:
9/9 anonim válasza:
#7, Bocs, valahogy összekavarodott a szemem, nem a te megállapításodat szem előtt tartva válaszoltam. Amit te írtál, az igaz. Bár a Kérdezőnek nem válasz... lehet, hogy ő honorálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!