Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek a drónfotózá...

Mi a véleményetek a drónfotózásról?

Figyelt kérdés
[link]

2018. jún. 17. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

A drónnal fotózásról önmagában semmi. Teljesen mindegy nekem, milyen formájú eszközzel készít valaki fényképfelvételeket.

Annál több véleményem van arról, ha valaki azt tartja fontosnak a fotóiban, hogy hánymillió színt tartalmazhat elméletileg.

Hasonló a véleményem arról is, ha videóba összemontázsolva, borzalmas háttérzenével megspékelve kell ezeket a fényképeket végignéznem.

Na erről van véleményem, de nem mondom el, mert még a gyíkhu is kisípolná.

2018. jún. 17. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ennek a videónak így konkrétan semmi értelme nincs, hiszen a képernyőpanelek 32 bitesek. Nem tudják megjeleníteni a 48 bites színeket. Ha jól tudom, akkor a Youtube is lekonvertálja a videót 32 bitre.

Egyébként drónfotózás: Miért ne? Nincs ellene kifogásom, persze ne az én házamat fotózzák engedély nélkül. A drónokban pont az a jó, hogy egy nehezen elérhető perspektívából lehet elkészíteni a fényképeket a segítségükkel, amit régebben úgy csináltak a fotósok, hogy béreltek egy kisgépet (vagy jobb esetben helikoptert, de az iszonyat drága) és abból fotóztak. Aztán vagy jó lett a kép vagy nem, mert ugye mozgásból kellett lőni a fotókat és a légtér is kötött volt, nem mehettek csak úgy a fák lombjának magasságában, hiába az lett volna a kívánt fotózási szög.

2018. jún. 17. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok, van-e elég bátorsága annak, aki a véleményemet nem találta hasznosnak, hoyg elmondja, miért.

Vagy ehhez már gyáva vagy?

2018. jún. 17. 16:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem értem a trollokat. Nem igazán tudok elképzelni olyan élethelyzetet, hogy én ennyi időt elpazaroljak vadbaromságok beirkálására totál feleslegesen. Mennyire sivár, ingerszegény és kilátástalan élete lehet annak, akinek már csak az jelent szórakozást, hogy folyamatosan figyelemmel követ egy számára teljesen érdektelen dolgot, majd ahhoz értelmetlen és flame keltő kommenteket irkál? Vajon az ilyen embernek a való életben már nincsenek szociális kapcsolatai és végső elkeseredésében ilyen formán akarja elérni, hogy foglalkozzon vele valaki!
2018. jún. 17. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt nekem írtad?? Szerintem teljes mértékben a témához kapcsolódó hozzászólást írtam??
2018. jún. 17. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
A drónfotózás egy dolog, a baj inkább ott van hogy bárki akinek van egy kis pénze, vesz egy phantomot vagy sparkot, és tojik a szabályokra, meg mindenre, és a városok felett repülnek. Emiatt meg a modellezőket meg a racing droneosokat szivatják, pedig ők lakott területen kívül, a semmi közepén repülnek csak.
2018. jún. 18. 09:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!