Milyen fenykepezogepet ajanlanatok kezdoknek?
Tudom, hogy tobbszor volt felteve a kerdes, de en tenyleg az alapjaitol indulok neki a dolgoknak. Ergo teljesen elvesztem a gepek kozott.
Eddig csak telefonnal fotoztam, megszerettem, ezert szeretnek venni egy gepet is.
Imadok a termeszetrol, allatokrol kepeket csinalni, esetleg majd csaladi kepeket.
Nem tudom milyen iranyba induljak el ha olyan gepet szeretnek, amit jopar evig hasznalhatok.
Elore is koszonom a valaszokat es elnezest az ekezetek hianyossagaert.
Ha nem akarsz hivatásos lenni, vagy művész, de a telefonok képességeinél többet szeretnél, akkor én bridge gépet javasolnék. Majd jön valaki, aki le fog tolni. Nem baj.
Ez azért HÍD, mert átmenet a kis tudású box gépek és a tükörreflexes kamerák között.
Nem cserélhető az objektívük. Zoom lencse a megszokott.
Van teljesen automata üzemmód, s kézi beállítás is. Illetve a kettő közötti átmenetek is.
Olyant javaslok, aminek nem csak monitora van a hátfalon, hanem kis keresője is (napsütésben nagyon jól jön).
Van saját vakujuk is. Ha úgy gondolod, hogy belső térben, kevés fény mellett is fotózgatsz majd, esetleg a saját villanó kevés lesz.
Ezért az is jó, ha van a gépen vakupapucs. Ezzel fel tudsz rá tenni egy másik vakut. Vagy egy vaku távvezérlőt, a s akkor a másik vaku lehet a géptől távolabb is.
#2:ki akarna letolni?
Valójában jól összefoglaltad.
Én személy szerint csak nem értem a Kérdező kritériumait.
Ha telefonnál jobbat akar, akkor valójában akármelyik kompakt megfelel,csak ne legyen automata, vagy legyen manuális állítási lehetőség is benne.
Nagyon koszonom a valaszokat :)
A kerdesem azert tettem fel igy, mert a fenykepezogepekhez abszolut nem ertek. Nyilvan keresgelek, olvasgatok, de nem akartam barmit megvenni ahelyett hogy megkerdeznem olyantol, aki ert is hozza.
A maximum is amit koltenek ra az 80.000Ft. Leginkabb hasznaltat keresgelek.
Egy másik válaszoló vagyok, de leírom:
Index adok-veszek fórumjait ajánlom (márkánként külön-külön van).
Amúgy én is a bridgeket ajánlom, különös a Panasonic fz300at, ez használtan 100körül mozog, de tényleg jó pár évig nem kell cserélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!