Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fenykepezogepet ajanlan...

Milyen fenykepezogepet ajanlanatok? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok es imadok fenykepezni. Ehhez kellene egy eleg jo fenykepezo ami lehetoleg 100ezer alatt van ujonan. Foleg a csaladot/baratokat es a termeszetet szeretnem majd fotozni. Olyasmi fenykepezogepet kepzeltem el ami egy kicsit komolyabb de megsem tartalmaz olyan funkciokat amit nem hasznalnek ki. Az nem baj ha bonyolultabb mert konnyen meg tudom tanulni hogy hogyan kell kezelni.

Nezegettem mar a neten parat de olyan sok marka es fajta van hogy nem igazan tudom eldonteni hogy melyik lenne igazan jo nekem.

Ha valakinek van szemelyes tapasztalata vagy esetleg jobb ert hozza annak szivesen varom valaszat vagy privat uzenetet. Ha esetleg valaki tud mondani konkret fenykepezot arral egyutt az is jol jonne.

Elore is koszonom az uziket/valaszokat.:)

2015. jan. 30. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha komolyabban érdekel a fényképezés akkor Olympus PEN E-PL5. Ha zsebben elférő, de elfogadható képminőséget produkáló gép kell, akkor Panasonic Lumix DMC-LF1.
2015. jan. 30. 17:14
 2/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire kéne. Ha csak fotózni, de tényleg komolyan gondolod, akkor egy régebbi DSLR, de ha csak most kezded akkor egy jobb Bridge is elég. De írj privátot és megpróbálok segíteni! :)
2015. jan. 31. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!