Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan lehetnék én is youtuber?

Hogyan lehetnék én is youtuber?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni , hogy hogyan is lehetne belekezdeni a videózásba. Az álmom hogy videós legyek ,de nem értek a kamerákhoz a vágáshoz és stb. Valaki tudna segíteni? Ha valaki tud ,akkor kérem írjon választ. Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. ápr. 8. 10:30
 1/4 anonim válasza:
A YouTubeon vannak fent ilyen vágással kapcsolatos videók. Abból szerintem meg lehet tanulni. (vágni)
2018. ápr. 8. 10:37
 2/4 anonim válasza:
Kezdőként tökmindegy mivel veszed fel a videót. Törekedj a videó tartalmának a minőségére az fontosabb. Vágáshoz szerintem próbáld ki az összes ingyenes programot és fedezd fel, gyakorolj, csinálj tesztvideókat, sajátítsd el a programot és majd idővel ki fog alakulni a vágási stílusod.
2018. ápr. 8. 12:26
 3/4 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 14 alatt vagy, akkor inkább el se kezd. Hidd el, mindenki jobban jár vele
2018. ápr. 8. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:

a YouTube tele van olyan videókkal is, hogy hogyan kezdj el videózni - magyarul is. nézd meg, mit mondanak erről mások. egy csomóan elmondják ezzel kapcsolatban a tanácsaikat, mit hogyan csinálnak. van egy rakás videó szerkesztést tanító videó is az egészen kezdő szinttől a nagyon komoly trükkökig. ezek már inkább csak angolul, de azért magyarok is akadnak.

az is egy jó tanács, hogy a tartalommal foglalkozz első sorban. a vágás hasznos, de ha nincs mit vágni, akkor értelmetlen. a vágással nem fogod tudni helyrehozni, ha az alapanyag hiányzik és azt is csak nehezen, ha nem elég jó. első körben ismerkedj azzal, hogy mások mit hogyan csinálnak és kezdj el kísérletezni, hogy te mit tudsz csinálni, hogyan sikerül és hogyan tudnád jobbá tenni. kísérletezz sokat és amikor már úgy érzed, hogy valamennyire használható az eredmény, akkor kérd ki mások véleményét is róla.

2018. szept. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!