Mekkora méretű napellenzőt kell vennem az objektívemre?
Igen, alapvetően minden objektívre csak a rá tervezett darab megy fel - a használati utasításban megtalálod a tipusát. Ha nem, akkor google.
Illetve láttam már szűrőmenetbe tekerhető univerzális napellenzőt, de ez számomra teljesen életidegen (sok hátránnyal szemben semmi előnye). Ha mégis ilyesmiben gondolkodsz, akkor a szűrőmenet mérete rá van írva az objektívre (Ø xx). Ha nincs, akkor google. Ha nincs szűrőmenet se, akkor meg így jártál.
Az a helyzet hogy aliexpressről rendeltem egy ET 60II es napellenzőt ès oda az èn objektívem paramèterei voltak kiírva.. De nem bírtam rá csavarni ezèrt kèrdeztem hogy alapvetően most mivan akkor..
Lènyeg hogy nem mentrá most nemtom lehet a kínaiak elbaszták az öntőformát aztán azèrt vagy tènyleg nemtom de igazábol puha müanyag, fogtam a szikèt aztán kicsit megfaragtam mostmár rajta van :D
Én több obimra is rendeltem olcsó kínait, és bár nincs
bennük a bársony, mint az eredetiben, soha nem volt méretbeli gondom. A kínaiak komplett autókat tudnak másolni, nem gondolnám, hogy egy ilyen darabka műanyaggal ne bírkóznának meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!