Hogyan tudék élőben, számítógépen keresztül nézni egy kamerafelvételt? Madarakat akarok etetni és kamerázni, hogy milyen fajták jelennek meg.
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám ezt technikailag kivitelezni? Mondjuk a számítógép és az erkély között van 10 méter. Tudnátok ajánlani egy kamerát hozzá? Tesco gazdaságos megoldások érdekelnének, vagy valami ahhoz közeli.2018. márc. 18. 18:45
1/7 anonim válasza:
Webkamera+ Usb hosszabito?
Azzal eltudod vezetni a 10 meterre levo gepedhez.
2/7 A kérdező kommentje:
Baromi igazad van. Még van is egy 10 méteres hosszabbítóm. Heuréka!
2018. márc. 18. 19:03
3/7 Szirty válasza:
Próba-szerencse. Az USB nem nagyon szereti ám a hosszú kábelt!
4/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ettől félek én is. Aktív 2.0-s hosszabbítóm van, de a wifi adapterhez nem volt jó... Van rá esély, hogy a webcamot se fogja vinni?
2018. márc. 18. 20:19
5/7 anonim válasza:
Egy használaton kívüli Androidos mobil is jó, amire telepítetted az IP Webcam nevü appot
6/7 Szirty válasza:
Én inkább kültéri IP kamerát javaslok :)
7/7 anonim válasza:
Én pont hasonló problémával álltam szemben. Megoldás: régi mobil, valamilyen "home security camera" app, ami mozgásérzékelős. Például:
A PC-n pedig - bár ezeknek asszem van már webes felülete is - Android emulátoron keresztül néztem, bár a fő funkció a mozgásérzékelés volt. Nap közben, míg dolgoztam, amint madár szállt az etetőre, jött az értesítés, és a Google drive-ra vagy Dropboxra mentette a videót, amit aztán megnézhettem, amikor volt pár percem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!