Ha ebay-en akarok eladni fényképezőt?

Figyelt kérdés

Ti adtatok már el ebay-en, Európán belül postázva? A díjtételeket láttam (ebay 10%, paypal 4%), kérdés az hogy olyantól vásárolnak-e akinek csak vásárlói értékelése volt csak eddig?

Mennyi az esély rá hogy jobban el tudok adni terméket mint itthon?

Ahogy néztem ott kapnak a régi cuccokra is, itthon csak leszólva van mind.

2018. márc. 7. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen régi cuccod van? Mert ettől is függ. Én személyes imádom a régi cuccokat, szóval kíváncsi volnék.
2018. márc. 7. 15:15
 2/13 A kérdező kommentje:

Azért írtam hogy régi, mert van akinek már egy 4-5 éves gép is annak számít, meg totál elavultnak...

11 éves Nikon D80 vázat adnék el... ebay-en még talán kelendő

2018. márc. 7. 15:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a Nikon D80 csak elavult de nem számít réginek
2018. márc. 7. 15:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Na kezdődik megint :) véleményem szerint az elavult nem egyenlő a bagóért eladóval :)
2018. márc. 7. 16:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja azthittem valami anlóg technikáról van szó. Az baj, hogy a digitális korban tényleg elavultnak számít egy ilyen gép. Addig oké hogy minőségi cucc meg minden, de sajnos a maga a szenzor például dinamikatartomány vagy zajosodás szempontjából nagyon alulmarad a mai gépekkel szemben. Ettől függetlenül még mindig használható gép, 30-40 ezer körül el tudod adni, akár itthon is. Sajnos már csak ennyit ér.
2018. márc. 7. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Faxom már a buta minőség dumába...akik ilyen vagy drágább gépet vesznek, azok is csak a monitoron-otthon s telón nézik a nagy művüket...marha nagy értelme van egyik sz@rság sározásának a másikkal szemben...minőség...milliós gépeknél kezdődik s az obik ugye még hátra...

1 alkalomért szerintem kár vackolni az ebay-el.Sok az anyagi bukás lehetősége sajnos.

Hirdesd meg itthon annyiért, amennyiért gondolod.Nem kell a kocog nepperek meg pénztelen álmodozókra, minőségi okostojásokra hallgatni, akik az árakat törik le direkt, aztán a háttérben felvásárolgatnak.

Akinek, olyan gép kell, az megveszi csak idő kérdése.Ha elfér otthon, akkor ki kell várni a vevőt, mert mindenre van vevő s a megálmodott áron.

Amúgy, a ccd szenzorosoknak sokkal szebbek az alkotott színei, mint a cmosoknak...zaj s fogyasztás ide vagy oda.

2018. márc. 7. 17:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Felteszed a vaterára licitre, eladja magát.
2018. márc. 7. 18:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Odáig oké hogy eladja, de amennyiért elmenne még nem tudok másikat venni, illetve nem éri meg eladni.
2018. márc. 7. 18:50
 9/13 anonim ***** válasza:
#6 Te miről beszélsz? Hirdetheti 70 ezerért, de soha senki nem fogja megvenni, ha van másik 5 ajánlat 35 ezerért. Ha tényleg nem lehet eladni amennyiért szeretné, akkor tényleg meg kell tartani.
2018. márc. 7. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:

# 9

Azért ugye tudod, hogy vannak az árnak meghatározó elemei, illetve az eladónak hozzáállása is sokat dob a dolgon.

Mellesleg, ha kérdező megosztaná az elképzelt árat s technikai adatokat, tartozékokat...stb, akkor egyszerűbb megítélni.

ui: ha meglesed a 35.000ft-os ajánlatokat, hát nem is normális, aki megveszi, de az eladók sem egyenesek leírásukkal...

2018. márc. 8. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!