Ha ebay-en akarok eladni fényképezőt?

Figyelt kérdés

Ti adtatok már el ebay-en, Európán belül postázva? A díjtételeket láttam (ebay 10%, paypal 4%), kérdés az hogy olyantól vásárolnak-e akinek csak vásárlói értékelése volt csak eddig?

Mennyi az esély rá hogy jobban el tudok adni terméket mint itthon?

Ahogy néztem ott kapnak a régi cuccokra is, itthon csak leszólva van mind.

2018. márc. 7. 15:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én az voltam mikor hirdettem de mégsem kelt el. Ha elmondom a hibákat akkor az a baj mert "sok egy ilyen vacakért" ha nem akkor meg egy szemét vagyok hogy elhallgatom. Pedig nagy igényem nem lenne helyette csak egy használható dslrt akarnék venni ami nem Nikon, hasonló árfekvésben (a fénymérés, adapterezhetőség miatt)
2018. márc. 8. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ha elmondom a hibákat akkor az a baj mert "sok egy ilyen vacakért" "

Nem, azért baj. Az elhallgatott hibáért te tartozol felelősséggel.

Tehát a vásárló helyett akár neked kell kijavíttatni, vagy visszatéríteni az árát.

Az Ebay sem kivétel ez alól. Sőt.

Ha pl. én veszem meg és kiderül hogy van olyan hibája amit nem írtál le, panaszt teszek és téged köteleznek arra hogy a termék árán felül a visszaküldés költségét is fedezd.

2018. márc. 8. 10:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha másik vacak kell, akkor cserélni próbáld meg...
2018. márc. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!