Milyen fényképezőt vegyek ha diszkóban akarok party fotókat csinálni? Használtan tervezek mert még diák vagyok és szűk a keret. Max 30 ezer. Tudom ezért nem lehet profi gépet de viszonylag jó is jó.
Ha jó gépet keresel, a régi használt dslr-ek ma is csodákra képesek.
Ne típusra keress, hanem állapotra. Ne akarj sok megapicelt, mert az parasztvakítás. Egy mai photoshop klónnal épp olyan csodákra leszel képes, mint a félmilliós gépek.
Vegyél valami elfogadható állapotú jó lencsés kiszuperált vén gépet. A lencse többet fog számítani, mint az összes többi.
Sikerült összehoznod a lehetetlent.
A diszkókban a fényviszonyok a katasztrófálistól a lehetetlenig szórnak, te pedig egy olyan árat jelöltél meg, amiért gyakorlatilag egy point and shoot gépet lehet venni, esetleg valami használt középkategóriásat.
Neked a disco fotózáshoz pedig olyan képességekre lenne szükséged, amit a borsószem méretű szenzorral ellátott gépek nem fognak tudni teljesíteni, az egyéb képességeik, amikkel abban a szegmensben aratnak, mint a csilliószoros zoom pedig teljesen feleslegesek lesznek.
Nem tudom, hogy milyen célra akarsz ilyen képeket csinálni, csak a saját szórakoztatásodra, vagy party fotósnak akarsz felcsapni, de ha ennyi pénzed van, akkor add el a mostani mobilod, tedd hozzá a 30 pénzt, vegyél egy jobb villanóval ellátott mobilt, ugyanott leszel, bár tudom, akkor hiányzik a csajozós marha profi vagyok kinézet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!