Venni akarok VGA-t amin a battlefield 4 stabilan elfutna legalább közép grafikán, max keret 35 ezer ft! Mi ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 23:33
1/6 Osynho válasza:
7790, bár garantálni nem lehet az általad leírtakat. Felbontást mondjuk nem írtál. :)
2/6 A kérdező kommentje:
1600x900 vagy akár 1280x720
2013. szept. 12. 23:42
3/6 Osynho válasza:
Arra elég lesz, ha a konfig többi része is jó.
4/6 A kérdező kommentje:
6gb ram meg amd phebom II black edition , am köszönöm a gyors válaszokat ! :)
2013. szept. 12. 23:49
5/6 BM-Striker válasza:
7870 és 7950 az ajánlott gépigény.
6/6 anonim válasza:
Igen,de kisebb felbontásnál felborul a gyártó által megadott gépigény.Kisebb felbontásra közepes beállításokhoz szerintem elég lesz egy HD7790 is.Nem mindenki játszik FullHD-ban.Bármennyire is furcsa van akinek elég az 1024x768 is.A gyártó által megadott gépigény meg hülyeség.Ugyanis nem tudom mióta van HD7870 3 Giga memóriával.Lehet hogy én nem követem a hardverpiacot,de tudtommal még nem adtak ki HD7870-et 3 GB videómemóriával.Egyébként nem tudom minek kell ekkora gép az ajánlotthoz.Ki fognak mászni a katonák a monitoron keresztül és a szobában lesz majd a csata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!