Ez hogy lehet? SD kártya nem jó, microSD adapterrel meg jó!
Hogyan lehetséges az, hogy ha beteszek bármilyen SD kártyát a fényképezőgépbe legyen az 4gb, 8gb, 16gb cl4 vagy c10 akkor azt írja ki a gép, hogy: A MEMÓRIA MEGTELT!
Viszont ha microSD kártyát teszek be adapterrel akkor az 1gb, 8gb, 32gb is tökéletesen működik.
A gép amúgy egy Samsung Digimax S700.
Úgy találtam, ezt leszámítva működik, lehet ezért kukázták ki :D
Igen én is erre tippelek csak nem értem mi a különbség sima SD kártya és SD kártya adapter között mert mind a kettő 9 "papuccsal" érintkezik az olvasóban.
Bár lehet Adapternél nem használja az összeset :)
Fura nekem :)
Ezt leszámítva tökéletesen működik, makró módban egész szép képeket csinál...
lehet eladom numizmatikuai fórumon pár ezerért :D :D
Hát úgy tűnik mégsem lesz eladva...
Valamilyen elektromos gondja is lehet mert vadi új Duracell elemeket 10 képkészítés alatt lemerítette csutkára :) lol
Már szétkaptam darabokra :D
(Természetesen a 320voltos kondi jól megb**szott)
Nem volt "bekapcsolva" az írásvédettség :)
Azt kétlem, hogy nem támogatná a HC-t.
Mivel Adapteren keresztül 32gb-os MicroSDHC-vel tökéletesen működött addig a 10 képig amíg le nem merült :D
Kiforrasztom belőle a kondit, másra nem tudok gondolni ami ennyire szívná az energiát.
Nem feltétlenül jelenti azt, hogy annyi a kondinek, de kondi nélkül még működik a gép, csak nem vakuzik!
Ki is forrasztottam belőle a kondit, hátha az "szívja" az elemeket valami úton módon.
Összeraktam és arra a következtetésre jutottam, hogy ha SD kártya vagy SD kártya adapter nélkül kapcsolom be akkor 3/4-ig mutatja az elemek töltöttségi szintjét.
Ha viszont SD kártyával vagy adapterrel kapcsolom be akkor pár másodperc után kiírja, hogy AZ ELEM LEMERÜLT!
Szóval valami a kártyaolvasójával lehet, az meg nem javítható.
Addig marad szobadísz vagy feldobom vaterára 1 forintért mert hátha valaki megvenné mert pl. a kijelző, optika, ccd érzékelő, nyomógombok, módtárcsa elektrónikája teljesen jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!