Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon L840 fényképezőbe jó...

Nikon L840 fényképezőbe jó átalakítóval a microSD kártya is, vagy mindenképp SD kártyát vegyek bele?

Figyelt kérdés
Transcend microSDHC 45MB/s 32 GB kártyát néztem ki. A kártyát ismerem,telefonban jól teljesít fél éve, de nem tudom, fényképezőnek mik az igényei. Illetve a méretet jól lőttem-e be, családi felhasználásra, néhány HD videó, képek készítése, stb.

2015. nov. 13. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó bele a microsd kártya adapterrel
2015. nov. 13. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehe én írtam kevés információt a kérdésbe, vagy a választ nem értem teljesen. Azt tudom, hogy belemegy, belefér, működik vele, stb. A kérdésem arra vonatkozott, hogy teljesítménybeli különbség lehet-e? Pl. sima SD-vel 1 sec alatt írja ki a képet és csinálhatom az újat, microSD-vel meg ugyanez a művelet 3 sec. Nem értek hozzá, lehet nem jól magyarázom, de szerintem átjön, mire vagyok kíváncsi.
2015. nov. 14. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan lesz a sebesség, az adapter csak a microsd kártya érintkezőit hosszabbítha meg, semmi mást nem csinál
2015. nov. 14. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ebben az esetben microSD-t veszek!
2015. nov. 15. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!