Fényképezés kiknek való?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy 25 éves srácnak való a fényképezés? Focizik, kondizik stb, nem cinkes dolog? Nem cinkes futkozni a fényképezőgéppel a városba ?
2018. márc. 9. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak akik szeretnek fényképezni. Jó, mi?
2018. márc. 9. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
IQ függő...
2018. márc. 9. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Miėrt lenne cinkes? Vagy ha valaki úgy ėreznė jól magát, akkor ne tegye mert vajon mit gondolnak mások?

Mivel cikisebb az, ha valaki fut, nėha megáll ezt azt lefotózni mint az, ha valaki sėtál ės úgy fotóz le valamit?

Amúgy meg jobb a kettőt különválasztani. Fusson de ha fotózni akar akkor azt tegye külön. Lehet együtt is, persze nem gond, de akkor azėrt sėrülhet a gėp, obi. Van hogy kellene állvány is stb... Futáshoz ott a mobil, azzal is lehet ha olyan a szitu fotózni.

2018. márc. 9. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1 ismerősöm 30+ -osan váltott "szakmát" és most fotózásból él.

Hozzátenném: JÓL csinálja.

2018. márc. 9. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem cinkesebb mint egy bőrlabdát kergetni, vagy kondigépekkel birkózni.

Hogy neked való-e azt nem tudhatjuk, de ha felmerült benned a fenti formában a kérdés, akkor valószínűleg nem.

2018. márc. 9. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem cinkes.
2018. márc. 9. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Ezt az oldalt régóta szemmel tartom és biztosan állíthatom hogy nincs összefüggés az IQ és a fotózás között.

Nagyon sok a szellemileg sötét fényképész itt... (mély tiszteletem azoknak akik nem azok :) Akinek nem inge ne vegye magára!

Ami a cikit illeti nem muszáj városban fotózni de ha valakinek van egy jó gépe, bevállalhatja anélkül hogy felvágna vele. Nem baj ha mások is látják de ne az legyen a lényeg.

2018. márc. 9. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:

" Nem cinkes futkozni..."

2014-ben volt a " tűzkeresztségem " amikor nyilvános helyen kipróbáltam a saját kamerastabilizátoromat. A hobbim iráni szeretet erősebbnek bizonyult a gátlásaimnál. Először nagyon zavart a nyilvánosság, de tudtam, hogy " le kell sz@rni ". Azóta sikerült minimalizálni a drukkot amikor használom. Amikor elindítom a felvételt ki tudom zárni a külvilágot és nem érdekel senki.Igaz még csak nyaralásokon!

Azt kell látni, hogy az átlag emberek tudatlanok. Miért is kellene nekem olyan emberek előtt bármiféle zavart, megilletődöttséget érezni akiknek fogalmuk sincs akár az álló, akár a mozgó képalkotásról.

Hány ember tudja, hogy egyáltalán mi az, hogy H264 kodek, vagy 8 bites 4:2:0 kódolás. Vagy mi a különbség a JPG vagy a RAW formátumok között?

Az átlag embernek fogalma nincs ezekről,( igaz nem is érdekli) akkor én miért zavartassam magam előtte?

De arra is rájöttem, hogy az átlag embert én sem érdeklem , hogy éppen mivel kamerázok. Az átlag emberek engem is lesz@rnak...Innentől kezdve mindenki azt csinál amit akar, mert mindenki lesz@r mindenkit....

Az meg egy külön misét megérne, hogy szerintem egy fényképezőgép vagy videó kamera ugyan olyan "kötelező" használati eszköz mint egy autó, vagy egy hűtőszekrény egy háztartáson belül.

Az óvodai ballagást ki fogja megörökíteni, ha nem a szülő.

Azt látom, hogy ma már alig veszik a fáradtságot a szülők, hogy levideózzák a csemetéjüket. Pedig pénzük az volna rá, mert kinn figyel az X5-ös vagy az S-max.

Közöny uralkodik a legtöbb szülőn, nem foglalkoznak vele, pedig nem egy nagy erőfeszítés lenne a kölyköt megörökíteni....na jó ez már más tészta....

2018. márc. 9. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Annyira, mint focizni, kondizni...stb.Ez is csak egy hobbi...

Ciki, ha áruházakban a próbafülkéknél ólálkodsz vele:DD

2018. márc. 9. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Az van, hogy túl sokat adsz a környezeted véleményére. Már a kérdésed is olyan, mintha az itteni közösség véleménye alapján kellene döntened, bele kezdj-e a fényképezésbe.

Bennem ilyen fel sem merült, egyszer csak fotóztam, élvezetből, telefonnal. Senkit nem kérdeztem, hogy szerintük ez most cinkes, vagy sem.

Ugyanakkor valahol értem is a kérdést, sajnos az emberek, főleg az Utca Embere egy külön kategória. Engem mindig is érdekelt a street fotózás, de az a baj, hogy sok street fotóssal ellentétben nem tudok jól kommunikálni idegenekkel, így ezt nem is erőltettem. Ha a kezedben van egy fényképező (nem kell hozzá dslr, a legkisebb kompakt is elég hozzá), az utca emberének vagy külföldi vagy, vagy újságíró, és nem mindenkit könnyű/érdemes meggyőzni arról, hogy a fotózás létezhet hobbiként is. Ironikus ugyanakkor, hogy BP-n a 8ker sűrűjében még semmi gondom nem volt az emberekkel. Nem úgy, mint a panelnegyedben az ablakból figyelő nyugdíjasokkal. :/ Szóval ha ritkán, de megvan ennek az árnyoldala, de ahogy a konditeremben sem foglalkozol másokkal (gondolom), úgy itt sem szabad hagynod, hogy mások elvegyék a kedved. A fényeket figyeld, meg a témát, ne azt, hogy éppen kinek nem tetszik, hogy fényképezel.

#4: azért 30+os embert ne temessünk már, mintha elkésett volna a fotózással. :D De akkor licitálnék, múltkor olyan embertől vettem obit, aki nyugdíjba vonulása után kezdett el fotózni, sosem késő belekezdeni. :)

2018. márc. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!