Bridge vagy kompakt?
Figyelt kérdés
Mi a különbség a bridge és a kompakt kamerák között? Melyik tud többet, melyik csinál szebb, élesebb képeket, melyiket érdemesebb megvenni?
Full kezdő vagyok, mobillal fotóztam eddig
2018. febr. 16. 11:24
1/5 anonim válasza:
Én a bridge-et ajánlom. Az lényegében a kompakt és a tükörreflexes között van tudásban.
2/5 anonim válasza:
Ezeknél azért fizetsz, hogy könnyű legyen
3/5 anonim válasza:
A bridge-nek általában nagyobb a zoomja és jobb a fogása mint a kompaktnak. Ennyiben több.
Képminőségben, gyorsaságban a legtöbbje sima kompaktnak számít. Kivéve pár drágábbat belőlük, amik simán tükörreflexes árkategóriában vannak.
4/5 anonim válasza:
100-200ezerig olyan minőséget kapsz mint a telefon
A minőségük soha nem lesz olyan, mint egy milc vagy tükörreflexes
5/5 anonim válasza:
100ezerért már van olyan bridge ami lényegesen többet tud egy mint egy telefon. 170-200ezerért van olyan kompakt ami már egész komoly teljesítményre is képes. Colos lapkával persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!