Érdemes lehet venni egy tükör nélküli cserélhető obis gépet venni ebay-ről?
Gondolom ha valami nem stimmel a géppel, nem érkezik meg, vagy hibás akkor az ebay védi a vevőt?
Használt gépről lenne szó. Itthon a vázat 1.5-2x áron adják, ebay-en már 20 ezertől lenne postával.
Második gépnek használnám a dslr mellé.
Ilyesmit nem vennék ebayről, nagyon lutri. Bár szoktam onnan vásárolni de csak kisebb értékű dolgokat. Amúgy igen, védi a vevőt az ebay, rajta keresztül tudod jelezni az eladónak ha valami gáz van a termékkel, szóval nem marad ki a reklamáció folyamatából, nem lehet elsunnyogni a dolgot az eladónak.
Használt gépet itthon is kapsz.
Én tavaly nyertem liciten egy Canon 1d mkII -t 35 ezer expoval angliából. Magyar használt piaci ár kb 60 % ért. Futár hozta 4 nap alatt itt volt.
Jó cuccokat lehet kifogni nagyon. A lényeg, hogy EU ból vásárolj mert akkor nincs vám, áfa.
Ha rád sóznak egy sérült vagy lehasznált darabot nem tudsz mit tenni.
Itthon még, személyes átvétel esetén megnézheted mit veszel de az ebay lutri. Ha átvertek még futni sem tudsz a pénzed után.
A te dolgod mennyit kockáztatsz....
PayPal védi a vásárlót. Többször is kértem már vissza pénzt, mindig vissza is kaptam gond nélkül.
Ez a "vegyélj japánból milcet" nagyon olcsón meg most úgy látszik felkapott téma lett itt, már más kérdés alatt is láttam.
Amúgy mit adnak 20 ezerért a japánok? Mert én kerestem az ebayen de nem találtam ezeket a csoda olcsó szuper gépeket. Pedig nem vagyok kezdő ebayes...
Komolyan kérdem, nem kötözködésből. Ennyiért lehet vennék én is egy ilyen gépet amit mindig cipelhetnék magammal. Játszósnak jó lenne :)
A vásárlási tapasztalatokról meg jól beszámolnék itt a nagyérdeműnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!