Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » MediaMarkt internetes fotóscik...

MediaMarkt internetes fotóscikk kereskedelme mennyire korrekt?

Figyelt kérdés
Mennyire jellemző hogy bemutató vagy vissza küldött árut postáznak ki újként?
2018. márc. 4. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tiltja semmilyen szabály.
2018. márc. 4. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Két külön "cég". A Webáruháznak nincs köze a rendes áruházhoz, így bemutató darabjuk sincs.

Amikor a weben rendelt gépem után érdeklődtem az egyik vidéki áruházukban, akkor mondták, hogy a webes rendelésekhez semmi közük....ne náluk érdeklődjek.

Egyébként 30 nap után jött meg a gép.

2018. márc. 4. 18:12
 3/7 anonim válasza:
Legjobb volt mikor a prohardveres fórumon olvastam hogy a csávó a media marktban vett tv-ben az internetes csatlakozásnál már be volt jelentkezve egy másik email címmel. Írt az email címre és kiderült hogy ő már megvette anno a tv-t csak visszaküldte.
2018. márc. 4. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Biztosan nem két külön cég. Egész egyszerűen azért mert mind a kettő a MédiaMarkt! Két külön kereskedelmi osztály a cégen belül, de tuti, hogy van átjárhatóság

2018. márc. 4. 22:43
 5/7 A kérdező kommentje:

A kérdés nem is az volt hogy tiltja e szabály...

2018. márc. 6. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:

"A kérdés nem is az volt hogy tiltja e szabály..."

Mivel nincs infónk az összes rendelésről, így csak arra hagyatkozunk amit tudunk.

Azt tudjuk hogy technikailag lehetséges, nem tiltja semmi, és valóban van rá példa hogy megtörténik az, hogy amit és visszaküldök, te kapod meg.

Amióta a 14 napos elállás létezik, a webshopoknál ez fokozott problémát okoz.

Egy nap akár 10 rendelésből ötöt is visszaküldhetnek, mert sokan kihasználják a lehetőséget.

Az megint más, hogy az üzlet és a webshop ugyan azonos beszerzési forrásból, de saját készletből dolgozik.

Én nem fotós cuccal, de úgy jártam, hogy egy páraelszívót szerettem volna. Az utolsó darabot jelezte a rendszer, mikor kihozták, nem az eredeti csomagolásában volt, hanem olyasmibe volt betekerve mint a parketta habfólia, és az egy kartonban, a tartozékok egy ziplock tasakban. A földön kipróbálva jó volt, de a falra szerelve zúgott, amikor reklamáltam miatta, kiderült hogy más is emiatt küldte vissza, de nincs másik. Így én is visszaküldtem. Nem tudom hány embernél járt még ezután.

Tehát a kérésedre: Nem jellemző, de nincs kizárva a lehetősége, benne van a rendszerben a dolog. Lehet hogy a visszaküldött polárszűrőt visszacsomagolás előtt ellenőrizték és szépen visszacsomagolták, de nem vették észre a csikarást rajta, ami nálad működés közben látványosan jelentkezik.

2018. márc. 6. 10:23
 7/7 A kérdező kommentje:

nekem erről az a véleményem, hogy szomorú. A visszárút nem szabadna már újként eladni! Fel kellene tüntetni hogy bontott kipróbált cuccról van szó és ennek megfelelően beárazni (minimum 25-30%-kal olcsóbban)

2018. márc. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!