Hová kellene feltöltenem a fényképeimet, hogy azok megtalálhatók legyenek egy internetes keresővel?
Egyeseknek tenyleg gyorsabb, peldaul a fo hirportalokat 10 percenkent nezi a google, hogy hamar ki tudjon irni minden friss hirt. De a te facebookodra lehet hogy napokat vagy heteket kell varni.
Nem is lehet ez maskent, mit szolnal peldaul ha a CNN hireket csak 7 nap utan irna ki a google, viszont Kolompar Joska bejegyzeseit a facebookra azonnal leszkennelne :-)
Csak érdeklődtem. A Facebookon már év elején is tettem fel HDR képeket, azok sincsenek sehol. Egyébként nem érdekes, csak zavarja a szemem, hogy néha elmosódott, mobilról lévő képek fent vannak, a saját képeim, amin pedig dolgoztam némelyikkel 2 órát, és némelyik tényleg szép, sehol sincsenek. Van néhány, ami fent van a Panoramio-n is, a kereső onnan is hoz le képeket, persze sosem az enyémeket.
Számomra is elhanyagolhatóbb Kolompárék hírei, mint a CNN-é :-) De nem a napokkal van a bajom, hanem az egyáltalán-nal. Azzal, hogy sehogyan sem jelenik meg sem ma, sem hónapok múlva. Pedig erre való a böngészés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!