Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hová kellene feltöltenem a...

Hová kellene feltöltenem a fényképeimet, hogy azok megtalálhatók legyenek egy internetes keresővel?

Figyelt kérdés
Szeretek fotókat készíteni és sikerült néhány értelmes képet is készítenem, amelyek szépek lettek. Hiába teszem fel a Facebookra és osztom meg nyilvánosan, egy internet keresőben nem találom meg a képeimet. Instagram, saját weboldal? Mi lehet a megoldás?

2015. szept. 8. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
keresőoptimalizálás mindennek a titka.
2015. szept. 8. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a google-re varni kell 3 napot, nem azonnal jelenik meg
2015. szept. 8. 12:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor hiába is kísérletezek és várom egyből az eredményt! Azt hittem a technika gyorsabb. Nyilván nem nekünk, átlagembereknek.
2015. szept. 8. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyeseknek tenyleg gyorsabb, peldaul a fo hirportalokat 10 percenkent nezi a google, hogy hamar ki tudjon irni minden friss hirt. De a te facebookodra lehet hogy napokat vagy heteket kell varni.

Nem is lehet ez maskent, mit szolnal peldaul ha a CNN hireket csak 7 nap utan irna ki a google, viszont Kolompar Joska bejegyzeseit a facebookra azonnal leszkennelne :-)

2015. szept. 8. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak érdeklődtem. A Facebookon már év elején is tettem fel HDR képeket, azok sincsenek sehol. Egyébként nem érdekes, csak zavarja a szemem, hogy néha elmosódott, mobilról lévő képek fent vannak, a saját képeim, amin pedig dolgoztam némelyikkel 2 órát, és némelyik tényleg szép, sehol sincsenek. Van néhány, ami fent van a Panoramio-n is, a kereső onnan is hoz le képeket, persze sosem az enyémeket.

Számomra is elhanyagolhatóbb Kolompárék hírei, mint a CNN-é :-) De nem a napokkal van a bajom, hanem az egyáltalán-nal. Azzal, hogy sehogyan sem jelenik meg sem ma, sem hónapok múlva. Pedig erre való a böngészés.

2015. szept. 9. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
A kepeknek van neve? Pontosabban mire keresel ra a google-ben es mi a leirasa a kepeknek? Ha adsz egy linket belenezek.
2015. szept. 10. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!