Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Saját fényképeimet (Canon EOS...

Saját fényképeimet (Canon EOS 100D-vel készültek) el tudom -e adni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kinek?
2014. szept. 17. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Ugy nagyon oszinten, ha NAGYON jo kepeid vannak, a stock photo oldalakon lehet eselyed. A 100D egyebkent egy beleposzintu amatorgep, semmikepp nem professzionalis, a kepek minosege egyebkent is az objektiven (meg a fotoson, a temavalasztason) mulik inkabb.

Miota tele van a net iPhone-os fotokkal meg instagramokkal, picit nehez fotozassal 'berobbanni'.

2014. szept. 17. 22:05
 2/10 anonim ***** válasza:
36%

ha a képeken elvis van, esetleg egy ufo

akkor igen

amúgy nem

2014. szept. 17. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:

A gép maga mindegy, a képek tartalma és még inkább a saját önérvényesítő képességed számít. Nagyon magas szinten kell dolgoznod ahhoz, hogy a képeidet önmagukért megvegyék, erre a kérdésed alapján szinte 0 az esély.

De az internet korában egy világ szintű piacon elég sok dolgot le lehet nyomni pénzért mások torkán, akkor is, ha van annál jobb, vagy valójában nincs is rá szükségük. Ilyenkor elég, ha a képeid szimplán jók, aminek önmagában a 100D semmiképpen nem akadálya.

Összességében azonban nem valószínű, hogy ebből komolyabb pénzt fogsz zsebre tenni. A profi fotósok piaca túltelített. Még ha te is vagy az új André Kertész, akkor is kell egy jó menedzser, hogy fel tudj törni.

Viszont sok közepesen jó fotóval sok barátodnak és családtagodnak tudsz kellemes perceket szerezni.

2014. szept. 18. 04:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszokat! Első: köszönöm a webcímeket! Utolsó: Hozzáértőnek tűnsz, de nem mondtad, hogy ha mégis jók, akkor hol próbálkozzak. Igazatok van, hogy amatőr vagyok és kezdő, de könyvekből is tanulom a fotózást és nagyon szeretem csinálni, szóval nem adom fel. Egyébként egy pár kép a nyárról (sajnos nem a legjobbak, csak minták). Kompakt géppel készültek.

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 18. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezeket a kepeket ne akard eladni. A kompozicio meg csak-csak, bar lenne mit javitani: az unasig ismetelt temakat peldaul hanyagold (naplemente, felhok))

De mindemellett a fotok eletlenek, ZAJOSAK, ez sajnos nagyon amator munka, es sajnos a technika is nagyon amator.

2014. szept. 18. 19:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kritikát. A képek zajszintje szerintem a gép miatt van. A technikával mi a probléma?
2014. szept. 18. 19:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Technika alatt a gepet + objektivet ertettem. A lens flare nagyon rossz, a fokusz hianya valoszinuleg az objektiv miatt van, kepzaj meg sajnos effektive tonkreteszi a kepeidet.
2014. szept. 18. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy még azon a szinten, hogy ezekért a képekért pénzt kérj. Tanulj és gyakorolj még sokat. Keress egyedi témákat, mert ezeket miért akarná bárki megvenni? Van belőlük kismillió a neten (és a többségük jobb).
2014. szept. 18. 20:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 19. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Javaslom Scott Kelby könyvét. Sokat tanul az ember belőle.

De első lecke: záridő-blende összehangolása a fejedben. A legnehezebb, de gyakorlás kérdése az egész.

2014. szept. 22. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!