Rendeltem egy internetes áruházból processzor hűtőt,8000 ft-értékben, a mai napon csöngetett is a futár, hogy meg jött a csomagom, de egy sony fényképezőgép volt benne 38 ezer ft-értékben, mit csináljak? Még nem kerestek a véletlen csere miatt.

Figyelt kérdés
Le tudom tagadni,hogy én nem vettem át fényképezőgépet? Az én nevemre címezve jött..
2017. szept. 14. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

"Le tudom tagadni,"

Tipikus magyar lopós f***sz vagy, akit irtani kéne. Eszedbe se jut felvenni a kapcsolatot a feladóval és tájékoztatni, hogy esetleg tévedés történt. Gratulálok.

2017. szept. 14. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Csicska lúzer vagy. Aláírtad az átvételt.
2017. szept. 14. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Micsoda egy senkiházi, anyaszomorító, gerinctelen féreg vagy te, kérdezőkém!
2017. szept. 14. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Jártam már én is így. Kelemen Annát rendeltem, és Terry Blacket kaptam. Végül is mi bajom lehet? - gondoltam, úgy hogy nem szóltam én sem.....:)
2017. szept. 14. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék akkor is ezt kérdezné-e, ha a 32 ezer forintos fényképezőgép helyett egy 8000 Ft-os procihűtőt kapott volna. Mert akkor biztos ott verné az asztalt az eladónál. Szomorú, hogy ilyen lehúzós köcsögök léteznek és a legszomorúbb, hogy az ilyen magyar.
2017. szept. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!