Tinédzserként fotósnak lenni?
Ezt látatlanban nehéz meg mondani , kellene pár referencia foto látni több stikusban és több témában , hogy egyátalán érdemes vele foglalkozni , vagy érdemes-e még gyakarolni és utánna menni ugy fotozni amiért fizetned kell .
Igaz nekem annyiba könnyű volt , hogy sok fotós ismerösöm van akik fotosként be tudtak juttatni több elég komoly rendezvényre és tanulhattam a profiktól / tapasztaltaktól azóta rengeteg helyre hívnak fotózni és videózni ami a suli mellet nekem jol jön , hogy egy kis lóvét tudok szerezni és közben azt csinálom amit szeretek igaz álltalában kb minden pénzt ami be jön a fotózásból azt vissza forgatom a felszerelésbe
Miért kell ehhez fotós sarok? Az első sorból miért nem jó?
Amúgy meg add ki magad egy internetes magazin fotósának, nyomtass egy igazolványt aztán úgy is az lesz hogy vagy megengedik vagy nem...
18 éves kórodig egyedül el se mehetsz a legtöbb koncertre, a fotózáshoz pedig általában szerződést kell kötni a legtöbb zenekarral, amiben elfogadod a kz ő fotózási feltételeiket és mivel 18 év alatt nem köthetsz semmilyen szerződést, ha megteszed, az eleve érvénytelen a szülők aláírása nélkül...
csak egy telefonba kerül egy újságnak, akiket be akarnak oda engedni, de ha mögötted nincs egy újság, akkor téged miért akarjanak beengedni?
egyébként nem fotósarok, hanem fotós árok. a színpad előtti pár méteres sáv, ami elválasztja a közönséget a színpadtól. részben azért van, hogy a fotósok és technikusok tudjanak mozogni, közlekedni benne, de arra is sokszor jól jön, hogy aki rosszul van ki tudják szedni a tömegből
"18 év alatt nem köthetsz semmilyen szerződést"
Ugye tudod, hogyha veszel kenyeret a boltban, jogilag az is szerződéskötés? Kicsit művelődnöd kellene, mielőtt megint ilyen témában írsz.
Pl. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!