Milyen minőségűek a Meike objektívek?
Kb. 30-40 ezer körül lehet már kapni fix, fényerős obikat tőlük (f2,8 ill f1,7), ami nekem gyanúsan olcsó. A tesztekben alapvetően jól vizsgáznak, meg a neten talált fotók sem rosszak, de ugye az nem sokat jelent.
Aki már fotózott ilyenekkel, ajánlaná a márkát? M4/3 géphez vennék, nyomtatni legfeljebb normál méretben, fotóalbumba tervezek, de inkább netes feltöltés a jellemző.
Egy nagyon kedves volt kollégám szokta erre azt mondani, hogy jó lesz az neked, öcsi.
Egyébként áruld el nekem, hogy ha a tesztek és a neten talált fotók nem mérvadóak számodra, akkor miért lesz mérvadó az, hoyg jön itt egy Pistike és azt mondja, neki nem jött be / tökre bejött?
50ezres kategóriában is vannak olyan fix obik aminel jobb hobbi szinten nem kell ha szűkösek az anyagi keretek. Ha esetleg manuális az obi akkor
A YouTubeon és más oldalakon pl dpreview is vannak mervado tesztek
Most olvastam egy tesztet egy Meike halszem obiról
És a teszt szerint istenkirály qrva jó
Az ára meg 2/3a a samyangoknak és a fele a mainstream márkáknak.
Érdemes teszteket olvasgatni a kiszemelt példányról! :))))
Utolsó: köszi, én ugyan kifejezetten alap/széles fix obit keresek, de biztató, amit írtál.
A teszteket bújom én is szorgalmasan, csak az a baj velük, hogy rövid távú benyomás alapján készülnek. Nyilván ebben az árkategóriában nem várok csodát, de azért azt sem szeretném, ha túl hamar kéne cserélni/javítani a cuccot, mert az összeszerelés, anyaghasználat miatt volt ennyire olcsó. Ez viszont pár nap nyúzás után nem derül ki, ezért szeretnék személyes benyomások alapján is dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!