Melyiket válaszam?
Sziasztok a barátnőmnek itt van hamarosan a születésnapja ,ajándéként egy fényképezőgépet szeretnék neki adni .
Főképp a természetet szereti fotozni ,azonba teljesen amatőr,így hát egy olcsobb kategóriás eszkőzön gondolkodom .
Ezen a két eszkőzön gondolkodom , [link]
Árban kb úgyan az. Azoknak a segitségét szeretném kérni akik jártasak a témában .. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ha a kényelmi szempontok miatt mégis bridge-et vennél akkor ez sokkal jobb
Ennek legalább az optikája jó.
Ha DSLRt veszel akkor a képminőséggel nem lesz problémája a hölgynek...
A kérdés az volt, hogy a kettő közül melyiket vegye meg.
Amit belinkeltél az ugyanúgy 1/2.3-as szenzoros és hiába jobb az optikája, a szenzor lekorlátozza a képminőséget.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Itt egy harmadik is ,igaz nincs wifi de azért kiváncsi vagyok mit mond egy hozzáértő személy
Ez már egy fogósabb kérdés. Igazából a két gép között nincs nagy eltérés. Amit én kiemelnék, hogy a Canon nem tud spot fénymérést, ami szerintem elég gáz egy váztól, de lehet élni nélküle. Egyébként ennek portréfotózásnál van jelentősége, ha a barátnőd bele akar mélyedni a témába.
Ha hosszú távra terveztek és szeretnétek majd profi objektívet is venni, akkor érdemes tudni, hogy a Nikonhoz sokkal drágábbak az objektívek, emiatt van az, hogy elég sok hivatásos fotósnál látni Canon vázat. :) Szóval mindkettőnél van pro és kontra, de a két váz nagyjából egy szinten van. Én azt mondom, hogy a kettő közül amelyik jobban tetszik azt vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!