Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek a Nikon...

Mi a véleményetek a Nikon coolpix L820-rol? Szerintetek válaszam ezt az f. gépet?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék f.gépet.Anyukám ezt nézte ki nekem ,de előtte szeretném ki kérni a véleményeteket ,hogy mennyire jo minőségű stb..?

Fotozást tanulok és komolyabb tudásom van. Szeretek hobbiból is fotozni.

2013. dec. 2. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit jelent az, hogy komolyabb tudásod van. Akkor azért illik tudni eldönteni, hogy milyen gépre van szükséged.

Ez egy elég alsó kategóriás gép, ISO200 felett zajos, lassú. Képminősége akkor jó, ha jók a fényviszonyok.

Ha fotózást tanulsz, ennél azért komolyabb gépre van szükséged, bár nem teljesen világos, hogy most hobbi ez neked, vagy sem. Az sem, hogy pontosan mire akarod használni és milyen körülmények között.

Ha ezt leírod, jobban tudunk tanácsot adni.

2013. dec. 2. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez az jelenti ,hogy már nem vagyok kezdo van már tudásom a fényképezésben. A suliban is szeretném használni és otthon is szeretném használni pl: jo minoségu profil képet szeretnék fényképezni vele a családot stb...
2013. dec. 2. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Az L820-on nincs komolyabb manuális beállítási lehetőség. Hobbifotóra alkalmas, tanulásra, továbblépésre nem.
2013. dec. 3. 09:49
 4/5 A kérdező kommentje:
értem. és milyen képeker készít?
2013. dec. 3. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Ilyeneket:

[link]

2013. dec. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!