Használt már valaki DSLR után MILC gépet, és mi volt a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, a MILC-eknél lassabb az autofókusz. Én csak hobbifotózásra használnám, a barátaimat, a családomat fotóznám, meg utazásnál használnám, tehát nem is biztos, hogy észrevenném a különbséget. Ami miatt viszont jó lenne, hogy könnyű, szinte zsebben elfér. A DSLR-rel leszakadt a nyakam, néha kedvem sincsen magammal hurcolni. Én egy Olympus OM-D E-M10 Mark II fényképezőgépet néztem ki magamnak.2017. aug. 17. 13:04
11/12 anonim válasza:
Előzőhőz kiegészítés: Viszont. Mivel MILC-ben szoftveres az AF, ezért 100% hogy nem lesz fókuszhibád, míg DSLR-nél elég ha a tükör pár mm-t elmozdul és viheted is a szervízbe kalibrálni, mert a szenzor rosszul fofja érzékelni.
12/12 anonim válasza:
Lehet , már késő, de nekem Olympus ep-l5-öm van. Meg vagyok elégedve. Nyilván vannak korlátai, de ezt akkor is tudtam, amikor megvettem. Szépek a színei, egész stabil és kis helyen elfér. Cserélhető objektíves, így azért nem egy bridge.
Ezt már nem lehet kapni, csak a fejlettebb változatát, amiben wifi is van. epl-7 vagy 8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!