Használt már valaki DSLR után MILC gépet, és mi volt a tapasztalata?
Két olyan (profi?) ismerősöm van, aki valami miatt MILC-es képekkel jelentkezik újabban, az egyik Fuji X-pro2-t használ, a másik a Sony A7 RII-t. Előbbivel, ahogy látom, embereket, mondjuk lépésben mozgó embereket fényképez, az utóbbival meg kimondottan mozgást, és ezt a Sony elég jól teljesíti, sőt, Canon objektívekkel, sőt, eléggé ISO-invariáns módon, és amellett a 40 megapixel miatt több az információ, sikeresebb a zajszűrés...
Azt nem állítom, hogy a legutolsó Canon lépcsőről léptek át, de majdnem, például 7D és 5D M3, satöbbi.
Hát csak a látószög szélesítése miatt írtam.
A dslr csak a tukorreflexet jelenti
Vázfuggo hogy mennyre gyors az AF
Az én milc vázamon van ulta gyors AF
profibb vázakon meg gondolom még ultra gyorsabb is van
Canonról van csak tapasztalásom, annál az AF gyorsasága eléggé vázfüggetlen.
Én, amit nem használok, arról a dpreview.com-on szerzem az információt. De ha neked más a tapasztalásod, nekem az is jó.
Köszi a válaszokat. Most teszteket nézegetek a youtube-on, és most már inkább a Sony A6000 a befutó... olcsóbb és jobbnak is tűnik mint az Olympus.
Max 200-250ezrem lenne rá, tudom hogy annál olcsóbban nem hozom ki, és majd később szeretnék egy másik objektívet hozzá.
Azért nem lepődnék meg ha ki derülne hogy azért ez nem teljesen van így...
Szintén nem saját tapasztalat, a dpreview tesztjéből idézve:
Just as mirrorless cameras appear to be closing the gap when it comes to following simple subjects, the D500 comes and blows them (and its DSLR rivals) all out of the water.
Elárulnád, kedves #2, a melyik a te MILC vázad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!