Érdemes befektetnem Fujifilm s4500 fényképezőgépre Huawei p9 lite 2016 telefon mellett?
Sziasztok.
Lehetőségem lenne használtan szerezni egy Fujifilm s4500as gépre.
De kételkedem, hogy megéri-e úgy, hogy a.huawei p9 lite telefonom ahogy nézegettem" pro fotó" üzemmódban állítható manuálisan
Amit én tudnék pozitívumként az talán a 30x zoom.
Megéri befektetni?(20-25 körül van a fujifilm s4500)
Nem is lehet egy napon emliteni a kettőt.
Ha egy kicsit értesz hozzá , nézegesd át a leirását.
Ha fényképezni akarsz , akkor vedd meg.
Szerintem igen. Ha nincs semmi baja a gépnek, akkor igen. Nem csupán a zoom miatt, nagyobb a lencse, jobb az optika. Nekem is van egy hasonló (de régebbi) gépem, meg egy Honor 7 telefonom. Azzal együtt, hogy a fényképezőm 9 éves, jobb képeket csinál (7,1 megapixel, a Honor meg 20). Gyengébb fényviszonyok közt pláne (szerintem a Honor botrányos szürkületi-esti képeket készít).
Szóval véleményem szerint megéri.
Köszönöm szépen, várom a további válaszokat. Bár szerintem is jobb a gép.
Gyorsképek előkészítére, ha nem lesz nálam a gép akkor jó lesz a telefon.
Attól függ hogy mit akarsz fényképezni?
Ha családi és turisztikai fotózáshoz kell akkor nem lesz nagy különbség mint hogy a Fuji-nak csak 1/2,3 inches lapkája van. Ha nem kell a zoom vagy macro akkor én nem venném meg. (Ha egyáltalán tud ez a gép makrózni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!