Canon-hoz vaku?

Figyelt kérdés
Vaku vasarlas elott allok, de tanacstalan vagyok. Erdemes befektetni egy "gyari" (canon) vakuba, vagy megteszi egy "utangyartott" (pl yongnuo)??? Ki melyiket, es miert azt ajanlja?! Nagyon szepen koszonom az ertelmes es segitokesz emberkek valaszait!!!

2017. jún. 13. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:

A gyári vakuk természetesen drágábbak, sőt, jóval drágábbak. Amatőrként azt mondom, hogy nem érdemes "gyári" vakut venni. Érdemesebb szétnézni egyéb vakugyártó cégek termékei között.A kínai Yongnuo vakuk nagy népszerűségnek örvendenek , olcsók és gyártanak a különböző rendszerekhez rádiós vakuvezérlőket is.

De jók még a Metz és a Nissin vakuk is.

Én a Panasonic gépemhez egy Nissin i40-et vettem ami teljesértékű rendszervaku.

Még a vezeték nélküli TTL vakuvezérlés is működik vele.

De ha bizonytalan vagy ajánlom figyelmedbe a prohardver fórum vaku topic-ját, ott is válaszolnak a kérdésedre. Ott is sokan használják a Yongnuo vakukat.

A fórum:

[link]

2017. jún. 13. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, a youtube tele van vaku promó videóval. Érdemes azokat is nézegetni, ha van már kiválasztott darab. A youtube keresőjébe írd be a vaku nevét amire kíváncsi vagy és ott nézelődhetsz.
2017. jún. 13. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen, bizonytalan vagyok sok dologban :D nemszeretek feleslegesen koltekezni, mielott megveszek vmit szeretem tudni h mire adom a penzem, nemszeretnek melle loni (idokozbe rajonni, hogy a masik megis jobb lett volna es hasonlok)
2017. jún. 14. 00:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Az élet minden területéhez kell egy kis szerencse. Én úgy vettem 8 éve Canon 550EX-et, hogy az eladó azt mondta, ő is használtan vette, előéletéről semmit nem tud. Azóta is jól szolgál. A Yongnuokhoz több szerencse kell. Az IGBT-t szokták emlegetni, mint jellegzetesen tönkremenő alkotót.
2017. jún. 14. 07:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szerencsém volt , én is használtan vettem a jófogásról a Nissin i40 (MFT)-et, alighasználtan, karcmentesen.
2017. jún. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!